Az egyediségre törekvő vállalkozásokban lát fantáziát a Xerox

forrás: Prím Online, 2017. január 24. 12:42

2017-ben a Xerox az eddigieknél is nagyobb hangsúlyt fektet a digitális nyomtatási technológia, és a szolgáltatásai fejlesztésére. 

A cél az, hogy ezek révén a vállalkozások olyan egyedi megoldások birtokába juthassanak, amelyekkel személyre szabott, magas hozzáadott értékkel rendelkező saját termékeket, szolgáltatásokat biztosíthatnak a vásárlóiknak.

 

Az új fejlesztések egyike a Xerox Direct to Object tintasugaras nyomtató, amellyel a 3D-s felületeket lehet látványosan megnyomni. A berendezés a rozsdamentes festékbefecskendező fúvókái, illetve a képminőséget szabályzó programkódja révén alkalmas arra, hogy a legváltozatosabb formájú, térbeli tárgyakra - legyenek azok olyan kicsik, mint az üdítős kupak, vagy akkorák, mint az amerikai focisták védősisakjai - tartós, élénk színű és éles képeket, szövegeket lehessen felvinni pár másodperc alatt. 

 

 

A digitális nyomtatás terén a Xerox ugyanakkor továbbra is arra törekszik, hogy a lehető legszélesebb palettát biztosítsa a piaci szereplőknek. A személyre szabott csomagolástól kezdve a kispéldányszámos könyvkiadásig a vállalkozások számos megoldás közül választhatnak azért, hogy a vásárlóikat jobban elérjék, illetve a velük való kommunikáció intenzívvé váljon.

 

Hasonlóképpen a vállalkozások üzleti lehetőségeit bővítik a Xerox továbbfejlesztett marketing és kommunikációs megoldásai. Ezek minden esetben a vásárlói visszajelzéseket, attitűdöt alapul véve, az adatokat elemezve támogatja a többcsatornás kommunikáció kreatív megvalósítását - többek közt a tranzakciós nyomtatási megoldások és direkt levelezési szolgáltatás igénybevételével is - a marketing kiadások csökkentése, az ügyfél elégedettségi mutatók, és ezzel együtt a vásárlói lojalitás növelése érdekében.

 

Mindezek mellett továbbra is kiemelt szerepet kap a Xerox-nál a menedzselt munkafolyamat szolgáltatások piaci pozícióinak erősítése. A munkafolyamat automatizálás biztosítja a vállalatok termelékenységének és folyamatainak összekapcsolását, ezzel segítve őket abban, hogy elejét vegyék a dokumentum menedzsment elé tornyosuló akadályoknak, hiányosságoknak. A Xerox folyamatosan azon dolgozik, hogy megoldásával erősítse az iparági, és a vertikális munkafolyamat automatizálási szolgáltatásait a bankszektor, a gyáripar, a kormányzat, az egészségügy és a felsőoktatás területén.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kirobbanó gaming teljesítmény az AOC 44,5″ OLED monitorjával

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája – újabb csúcskategóriás OLED modellel bővíti a népszerű AGON PRO termékcsaládot. A 44,5″ hüvelykes (113 cm) AGON PRO AG456UCZD gamer monitor elmélyült játékélményt nyújt. 

2024. március 18. 17:44

Gaming monitorokat mutat be a Thermaltake

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a TGM-I27FQ és a TGM-V32CQ Curve gaming monitort, a kiváló minőségű QHD-s (2560x1440) képernyőt profi gamereknek. A TGM-I27FQ egy 165 Hz-es frissítési gyakoriságú és gyors IPS-technológiát használ, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy élvezhessék a még tökéletesebb élményt és a kiváló képminőséget gyorsan mozgó játékok közben. A TGM-V32CQ 170 Hz-es frissítési gyakorisággal és 1000R-es görbülettel érkezik, lehetővé téve, hogy teljesen elmerüljünk a játékban a képernyő azonnali reakciója és a tökéletes betekintési szögek révén.

2024. február 27. 16:01

Az AOC bemutatja az elegáns otthoni és irodai monitorok új korszakát

A kijelzőspecialista AOC izgatottan jelenti be legújabb B3 sorozatának bevezetését, amely a modern otthoni és irodai környezetekhez tervezett belépőszintű B2C monitorok újragondolt változata. Az új B3 termékcsalád két 23,8 hüvelykes (60 cm) (AOC 24B3CF2 és 24B3CA2) és két 27 hüvelykes (68 cm) (AOC 27B3CF2 és 27B3CA2) modellel indul, amelyek IPS panellel és Full HD felbontással rendelkeznek. A 100 Hz képfrissítési sebességgel, USB-C csatlakoztathatósággal és 65 W tápellátással ez a négy monitor frissített dizájnnal és továbbfejlesztett teljesítménnyel egyesíti magában a modern otthonok és vállalkozások változó igényeit.

2024. február 21. 13:02

Elkezdődött a várva várt League of Legends bajnokság

Február 12-én kezdetét vette Winter Cup powered by Samsung Odyssey: a League of Legends játékosoknak szóló nemzetközi verseny.  Az esemény célja, hogy elősegítse a közösségépítést a világ egyik legnépszerűbb játékában, miközben magas színvonalú, professzionális versenyzésre biztosít lehetőséget a gamereknek. A megmérettetés teljes nyereményalapja 6000 euró.

2024. február 17. 16:55

25. évfordulója alkalmából a Thermaltake bemutatta Hydrangea Blue kollekcióját

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája büszkén ünnepli 25. évfordulóját, és egy különleges, új színű kollekciót dob piacra Hydrangea Blue színben. Az elmúlt 25 évben a Thermaltake a „Tökéletes felhasználói élmény nyújtása” szellemiségét követte a PC-rajongóknak szánt csúcskategóriás és sokszínű termékek folyamatos bevezetésével. 

2024. február 15. 14:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15