A Fujitsu ETERNUS AF650 a kategória leggyorsabb tárolója

forrás: Prím Online, 2017. február 13. 15:20

Immár iparági benchmark-eredmények is igazolják, hogy a Fujitsu ETERNUS AF650 kategóriája leggyorsabb tárolója. Így a tavaly év végi bevezetése óta rendkívül népszerű középkategóriás tároló iparágvezető teljesítménye most már hivatalosan is elismerést nyert.

A Storage Performance Council SPC-1 tesztje a tárolóeszközök elismert független benchmarkjaként szolgál. A legújabb SPC-eredmények igazolják az ETERNUS AF650 modell teljesítményét. Bizonyítják, hogy az ETERNUS AF650 – teljes rendszerterhelés alatt is – a középkategória legreagálókészebb rendszere. A benchmark azt is megerősítette, hogy az ETERNUS all-flash rendszer új 0,40 USD/IOPS költségrekordot állított fel, és a másodpercenkénti be- és kimeneti műveletek számát (IOPS) tekintve is kiválóan teljesít. 

 

Most, hogy az ETERNUS AF650 ultragyors reagálókészségét az SPC-1 benchmark is bizonyította, cáfolhatatlan tény, hogy a Fujitsu középkategóriás all-flash rendszere kategóriáján felüli tárolóteljesítményt, automatikus QoS menedzsmentet és maximális rendszerkihasználtságot biztosít. Az ETERNUS AF650 nagy teljesítményű architektúrával, 99,999 százalékos rendelkezésre állással és katasztrófa utáni helyreállítási képességekkel rendelkezik. Ennélfogva tökéletes megoldás arra, hogy szűk keresztmetszetek nélkül, egyetlen tárolórendszerre lehessen vele konszolidálni a nagyméretű adatbázisok, üzletileg kritikus T1-alkalmazások és az üzleti analitikai rendszerek adatait. A szervezetek így kevesebb és kisebb méretű tárolóval érhetnek el nagyobb produktivitást. 

 

 

Az SPC-teszt lehetővé teszi a különböző tárolószállítók rendszerei által nyújtott teljesítmény összehasonlítását. A gyors reagálási képesség elengedhetetlen a fejlett virtualizációs, a nagy tranzakciós gyakoriságú online tranzakciófeldolgozási és a Big Data környezetek gördülékeny működéséhez. Az ETERNUS AF650 nemcsak a középkategóriás rendszerteljesítmény terén elégít ki minden követelményt, hanem több, nagyobb kapacitású SSD-meghajtóval is könnyen kiegészíthető a jövőbeni adatközponti kapacitásbővítéshez. 

 

Az SPC-1 benchmark IOPS, ár-teljesítmény arány ($/IOPS) és válaszidő szempontjából értékeli a tárolórendszereket.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Informatikai pályaorientációs napon segítik női szakértők az iskolás lányok elhelyezkedését

Lányoknak szóló informatikai pályaorientációs napot szervez a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Informatika Történeti Kiállítása és a Women4Cyber Hungary a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában. A Girls in ICT Day rendezvényen gondolatébresztő interjúk és inspiráló előadások segítenek a jövő reménybeli női informatikusainak a tájékozódásban és elhelyezkedésben. Az érdeklődőknek az eseményre nemcsak személyesen, hanem online is lehetőségük van csatlakozni.

2024. április 18. 16:54

Kerti bolt: az eMAG új, online üzlet az üzletben koncepciója több mint 100 ezer termékkel

Kerti bolt néven az eMAG új, bolt a boltban online koncepcióját indította útjára a webáruházában, amely mintegy 100 ezer-féle kertészeti terméket kínál, és kényelmesebb böngészési élményt nyújt e kategória termékei között. Értékesítési statisztikái szerint egy átlagos magyar vásárló átlagosan mintegy 24.000 forintot költ online vásárolt kertészeti termékekre – a legtöbb ilyen terméket május hónapban értékesíti a cég.

2024. április 18. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09