A Lexmark termékcsaládja nyerte a Buyers Lab 2017. évi „Színes nyomtató/MFP” kategória termékdíját

forrás: Prím Online, 2017. február 16. 10:39

A képalkotási technológiában globális vezető Lexmark International bejelentette, hogy elnyerte a Buyers Laboratory (BLI) „Színes nyomtató/MFP (többfunkciós eszköz)” termékcsalád kategória 2017. évi díját.

A BLI elemző laboratóriumának 2016. során végzett termékvizsgálata alapján a Lexmark kínálja a legjobb és legteljesebb körű, intuitív kialakítású, kiemelkedő értéket képviselő, kiváló megbízhatóságot, egyenletes és kiváló színmegjelenítést biztosító színes nyomtató/MFP termékcsaládot.

 

A Lexmark legújabb, legfejlettebb A4 formátumú eszközparkjának tagjai a Lexmark CS700 és CS800 szériához tartozó nyomtatók, valamint a Lexmark CX700 és CX800 szériához tartozó többfunkciós eszközök. Ugyanezek a termékek nyerték el a BLI „Pick“ díját 2016-ban.

 

A színes, lézer alapú eszközök közül saját kategóriájában több Lexmark termék is a legkiválóbb toner-kapacitást kínálja, a képalkotó komponensek terén pedig az ágazat élvonalát képviselik. Mindezeknek köszönhetően kevesebb felhasználói beavatkozást igényelnek, valamint minden eddiginél kedvezőbbé válik a Lexmark színes eszközök teljes tulajdonlási költsége (TCO=Total Cost of Ownership).

 

Az erős négymagos processzorokkal meghajtott modellek megfelelő A4-es kategóriáikban rendre a leggyorsabb nyomtatási és másolási sebességeket produkálják.

 

A Lexmark legkiemelkedőbb ajánlata, a Lexmark CX860 széria a legmagasabb toner-, illetve bemeneti/kimeneti kapacitást, valamint a legrugalmasabb médiatámogatást kínálja az A4-es színes, többfunkciós lézernyomtatók között. A Lexmark CX860 széria még az A3-as termékekkel is versenybe száll, így lehetővé teszi a házon belüli kiváló minőségű színes nyomtatást is a vállalkozások számára.

 

A tablet-szerű érintőképernyős interfésznek és a rugalmas médiakezelésnek köszönhetően a termékek használata egyszerű és könnyen elsajátítható, s emellett üzleti folyamattámogató megoldásokkal való jövőbeli integrációja is lehetséges.

 

A BuyersLab.com oldalán megjelent bejelentést itt olvashatja el.

 

Támogató idézetek

„A Lexmark által kínált színes nyomtatók és többfunkciós eszközök kis munkacsoportoktól a nagy létszámú divíziókig minden üzleti felhasználó igényeit kielégítik.“ - jelentette ki Marlene Orr, a BLI irodaieszköz-vizsgáló részleg igazgatója. „A Lexmark színes eszközei a nagyfokú megbízhatóság és a fogyóeszközök hatékony kihasználása révén, valamint az alacsony teljes tulajdonlási költségnek és a kiemelkedő értéküknek köszönhetően maximális üzemidőt biztosítanak.“

 

„A BLI Év Színes Nyomtató/MFP Termékcsaládja díj elnyerése tovább erősíti azon elkötelezettségünket, hogy vevőinknek olyan innovatív termékeket és megoldásokat kínáljunk, melyek hozzájárulnak vállalatuk fejlődéséhez.“ - mondta Allen Waugerman, a Lexmark vezető alelnöke és műszaki igazgatója. „Kiváló minőségű, megbízható, gyors és könnyen kezelhető, egyúttal alacsony teljes tulajdonlási költséggel járó, iparágvezető színes nyomtatóink és többfunkciós eszközeink a kategóriájukban a legjobb eredményt biztosítják vevőink számára.“

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50