A Netflix az LG HDR-képes UHD TV készülékeit ajánlja mindazoknak, akik a tévézés igazi élményére vágynak

Kütyü Magazin, 2017. március 21. 11:38

A Netflix immáron a harmadik egymást követő évben választotta be az LG Electronics (LG) legújabb készülékeit a cég által ajánlott televíziók sorába. 

A globális online TV szolgáltató, amely a streaminget világszerte népszerűvé tette, tanúsítványával azokat a TV készülékeket ismeri el, melyek a Netflix tartalmait kiváló minőségben, a legmagasabb nézői elvárásoknak megfelelően közvetítik.

Az LG televíziói szigorú szempontokat felvonultató értékelési eljáráson estek át, melynek során olyan, a fogyasztók számára fontos kritériumokat vizsgáltak, mint a streaming gyorsasága vagy a könnyű hozzáférés. Az, hogy a készülékek elnyerték a Netflix tanúsítványát, nagyban köszönhető az LG elismert webOS 3.5 okostévés platformjának is. Idén első alkalommal az LG UHD modelljei egy külön Netflix gombot is kaptak a távirányítókra, így a felhasználók egyetlen gombnyomással, egyszerre kapcsolhatják be a TV-t és a Netflix adást. Az LG 2017-es készülékein a Netflix legfrissebb verziója fut, amely könnyű hozzáférést biztosít a szolgáltatáshoz egyenesen a kezdőképernyőről.

Az LG 2017-es tévéit 4K HDR technológiával látták el, így a Netflix 4K és HDR tartalmait is kiváló képminőségben, nagy felbontásban és minden korábbinál élethűbb színekben élvezhetjük. Mostantól az összes Marvel alkotás, köztük a nemrég bemutatott Marvel’s Iron Fist, és az olyan népszerű sorozatok, mint a The OA vagy a Chef’s Table is elképesztő képtisztasággal érhetők el a Netflix kínálatában. Az LG 2017-es prémium tévékínálata támogatja a HDR formátumok teljes palettáját, azaz a Dolby Vision, a HDR10 és a HLG technológiákat is, így még tisztábban kivehető jeleneteket és részletgazdagabb árnyalatokat láthatunk a HDR tartalmak megjelenítésekor.

„Mondanom sem kell, hihetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy 2017-es televízióinkkal is a Netflix által ajánlott TV készülékek között szerepelhetünk” — mondta Brian Kwon, az LG Electronics szórakoztatóelektronikai üzletágának elnöke. „Az elismerés arra kötelez minket, hogy még gyorsabb és könnyebb hozzáférést biztosítsunk a 4K HDR tartalmakhoz és, hogy még magasabb szintű nézői élményt nyújthassunk TV készülékeinkkel az okostévé tulajdonosok számára.”

„Az LG mindig is első volt a gyors és kiváló minőségű Netflix szolgáltatásokat nyújtó okostévék versenyében” — mondta Scott Mirer, a Netflix műszaki partnerhálózatának alelnöke. „Az LG 2017-es, Netflix ajánlással ellátott termékei továbbra is vezetik a mezőnyt, és minden korábbinál magasabb színvonalú Netflix élménnyel ajándékozzák meg a felhasználókat.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15