Exkluzív megállapodást kötött a Deutsche Telekom és a Gorillaz

forrás: Prím Online, 2017. március 28. 12:31

Még az áprilisi lemezbemutató előtt, exkluzív videoklipeket mutat be a nemzetközi telekommunikációs cég és a népszerű brit banda, a Gorillaz, Humanz című új albumának élő előadásáról. A Deutsche Telekom az Európa szerte fejlett 4G hálózatát és a legmodernebb AR és VR technológiát kombinálja az új, innovatív zenei élményekre épülő zenei kampányában.

A Telekom Electronic Beats nemzetközi zenei programjának keretén belül, a Deutsche Telekom a Gorillaz zenekarral együttműködve tárja fel az európai zenei élet új dimenzióit. A teljesen új zenei élmények létrehozásában napjaink technológiái kiemelt szerepet játszanak. 

 

A zenekar Humanz című új albumának április 28-i megjelenése alkalmából a Deutsche Telekom kampányt indít, hogy bemutassa, az új technológiák kreatív használatával miként juthatunk az eddigiekben még nem tapasztalt zenei élményekhez. A kampány első lépéseként olyan innovatív AR alkalmazást mutatnak majd be, aminek segítségével a felhasználók exkluzív Gorillaz tartalomhoz férhetnek hozzá. A Telekom kiemelt szolgáltatási területein különleges koncertek is lesznek, amelyekről később adnak majd hírt.

 

 

“Büszkén tettünk eleget a zenekar azon felkérésnek, hogy a Telekom Electronic Beats erejét használjuk fel arra, hogy a Gorillaz által létrehozott teljesen új zenei dimenziót minél több ember számára elérhetővé tegyük” - mondta Wolfgang Kampbartold, a Deutsche Telekom nemzetközi piaci kommunikációért felelős alelnöke.

 

“A Gorillaz titka abban rejlik, hogy ők a valóságban és a virtuális térben is léteznek, erre épített a Telekom kiemelkedően innovatív Electronic Beat csapata is.” - mondta Niamh Byrne, az Eleven Management-től. “Határozott és bátor lépéssel segítenek minket hozzá egy vízió megvalósításához. A Deutsche Telekom hisz a “Life is for sharing.” megközelítésben, valamint abban, hogy a világ legfejlettebb 4G hálózatának tulajdonosa és üzemeltetőjeként kötelessége az embereket hozzájuttatni a digitális technológia nyújtotta átalakulás élményéhez.”

 

 Az együttműködéssel kapcsolatban Jamie Hewlitt hozzátette: “A Deutsche Telekom-mal való közös munka lehetőséget biztosított számunkra a kísérletezésre, felfedezésre valamint álmaink valóra váltására.” 

 

Exkluzív Gorillaz tartalom ezen a linken érhető el: www.electronicbeats.net

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05