InvisibleShield kijelzővédelem a Samsung Galaxy S8, és a S8+ készülékekre

forrás: Prím Online, 2017. március 31. 15:06

A kijelző lapjának formáját a hajlított széleken is pontosan követő, a legnépszerűbb telefontokhoz is tökéletesen illeszkedő Glass Contour és Sapphire Defense Contour a kijelző teljes felületét megvédi a sérülésektől.

A kijelzővédelmi megoldások vezető innovátora és a világ elsőszámú kijelzővédő márkája az InvisibleShield bejelentette az InvisibleShield Glass Contour és Sapphire Defense Contour termékeit, amelyeket kifejezetten a Galaxy S8, és S8+ készülékek hajlított kijelzőinek védelmére terveztek. A megbízható kijelzővédelmi megoldásairól ismert márka  eddig több mint 120 millió darab terméket értékesített világszerte.

 

InvisibleShield Glass Contour

A telefontok-barát InvisibleShield Glass Contour új szintre emeli a kijelzővédelemet. Az InvisibleShield Glass Contour HD képtisztaságot, a kijelző teljes felületén maximális ütés és karcolásvédelmet, anyagösszetételének köszönhetően pedig felhelyezés után is prémium értintési érzékenységet biztosít. Mindez azt jelenti, hogy a 100%-os képtisztaságú Glass Contour olyan nagyfelbontású védelmet nyújt, amely használat közben gyakorlatilag észrevehetetlen a felhasználók számára. 

 

 

InvisibleShield Sapphire Defense Contour

A legújabb technológiai innovációkat alkalmazó Sapphire Defense Contour a zafír kristály, a edzett üveg és a hagyományos kijelzővédelem hármas kombinációjának alkalmazásával tudományos módszerekkel bizonyított módon elnyeli, illetve elvezeti az ütésekből származó hatásokat:

  • A Sapphire Defense Contour zafír tartalma egyedülálló keménységet és karcállóságot biztosít (a zafír a gyémánt után a második legkeményebb drágakő)
  • Az edzett üveg sima tapintást és a nagyfelbontású képtisztaságot ad
  • A hagyományos kijelzővédelem egyedülálló ütésállóságot biztosít 

 

 

 

Ezen a tulajdonságok lényegében elpusztíthatatlan hibrid üveg kijelzővédőt alkotnak, amely 7X  ellenállóbb a leejtésekkel és ütésekkel szemben, mint a készülék kijelzője.

 

“Izgatottak vagyunk, hogy végre bemutathatjuk hajlított kijelzőkre készülő termékeinket a Samsung Galaxy S8 és S8+ készülékekhez” - mondta Brian Stech, a Zagg elnöke. “Ezek nem csak lehetővé teszik a hajlított kijelzők széleinek védelmét, de a minden részletre kiterjedő mérnöki tervezésnek és a laboratóriumi fejlesztésnek köszönhetően a jelenleg legnépszerűbb mobiltelefontokokokhoz is tökéletesen illeszkednek. Azáltal, hogy a sérülésektől való félelem nélkül bárhova magukkal vihetjük készülékeinket, termékeink lehetőséget kínálnak vásárlóinknak a mobilitással járó szabadság maximálisan kihasználására.”

 

 

Elérhetőség: Az InvisibleShield Glass Contour és az InvisibleShield Sapphire Defense Contour Samsung Galaxy S8 és S8+ készülékhez 2017. április 10-étől előrendelhető a  ZAGG.com oldalon és várhatóan április végén lesz kapható a nagyobb nemzetközi kereskedelmi láncokban €39.99 ajánlott fogyasztói áron.

 

Jótállás: Az InvisibleShield minden termékére teljes élettartamra szóló jótállást vállal, és kicseréli az elhasználódott, vagy megsérült termékeket. Jótállással kapcsolatos további információ: www.zagg.com 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05