Hatalmas adatforgalmat ad az első három hónapra a Vodafone Red

forrás: Prím Online, 2017. április 27. 09:10

A mobilinternet egyre fontosabb mindannyiunk életében. Ezért most a Vodafone 1 millió MB adatforgalmat ad az első három hónapra minden új lakossági és üzleti Red előfizetőnek, valamint azoknak, akik megújítják Red előfizetésüket, jelentette be a Vodafone szerdán.

„A Vodafone hosszú évek óta folyamatosan a piaci változások élén jár. A Red ügyfelek élvezhették először a korlátlan beszélgetések és a korlátlan SMS-küldés lehetőségét, majd a Red EU szolgáltatással elsőként biztosítottuk ügyfeleinknek, hogy az EU területén is ugyanúgy használhassák mobiltelefonjukat, mint itthon” – mondta Carra Anita, a Vodafone Magyarország Lakossági Szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese. „Tudjuk, hogy ügyfeleink egy jelentős részének az adat a legfontosabb, így az adatmilliomos opcióval új ügyfeleink belénk fektetett bizalmát és meglévő ügyfeleink hűségét szeretnénk meghálálni.”

 

A Red előfizetésüket 2 évvel meghosszabbító és az új 2 éves hűségidejű Red előfizetést kötő ügyfelek számára a szerződéskötéstől automatikusan jár az adatmilliomos opció, amit a díjmentes Vodafone EU Roamingnak köszönhetően akár az Unió területén is használhatnak.  

 

A Vodafone természetesen meglévő, hűséges Redes ügyfeleiről sem feledkezik meg. Ők az aktiválástól számított 30 napig vehetik igénybe az 1 millió megabájtos keretet, amelyet az Online Ügyfélszolgálat ‘Te ajánlatod’ fülén érhetnek el.

 

 

Az adatmilliomos opció visszavonásig érvényes. 

Az Ericsson 2016-os mobilitási jelentése szerint tavaly az okostelefonokon világszerte és Kelet-Európában is egyaránt havi 1,9 GB volt az átlagos mobiladat forgalom. A kutatás szerint ez az érték 2022-re globálisan havi 11 GB-ra fog emelkedni, míg Kelet-Európában az átlagos forgalom havi 15 GB-ra, Nyugat-Európában pedig 22 GB-ra nő majd.

 

1 millió MB adattal meg lehet tölteni egy jobb külső adattárolót, le lehet tölteni közel 1 millió dokumentumot, meg lehet hallgatni körülbelül 10 ezer zeneszámot online, de elegendő lehet több mint 100 mozifilm megnézésére, vagy akár 70 ezer fotó elküldésére is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15