Új vezető a Zyxel Magyarország élén

Treso Tamás irányítja a tajvani gyártó hazai képviseletét

forrás: Prím Online, 2017. május 4. 15:16

Treso Tamás veszi át a Zyxel Communications magyarországi irodájának vezetését. A szakember 2011 óta dolgozik regionális channel értékesítési menedzserként a Zyxel-nél, a jövőben immár a vezetői feladatok ellátásért is ő felel.

Treso Tamás regionális channel értékesítési menedzserként a magyarországi és délkelet-európai régióban látja el a partnermenedzsment feladatokat, kezeli az értékesítési csatornákat, koordinálja a cég partnerprogramját és felelős a régióban az értékesítési stratégia megvalósításáért. A magyarországi iroda élére idén márciusban nevezték ki.

 

„Nagyon örülök, és rendkívül motiválónak tartom, hogy a Zyxel megoldásait egy fejlődő üzletágban és régióban építhetem tovább. Az eddigi eredményeink azt bizonyítják, hogy partnereink számítanak ránk, és a márka által biztosított megoldásokra. Az elmúlt 5 évben elért régiós növekedés is ezt igazolja vissza számunka, akárcsak a referenciáink. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy többek között a Hidegkúti Nándor Stadion, a Hankook Magyarország és a HELL Energy is a mi megoldásainkat választotta.” - mondta el az új vezető. 

 

Treso Tamás az LG Magyarországtól érkezett a Zyxel-hez 2011-ben, ahol 2006-tól kezdve értékesítési asszisztensi, majd key account manageri pozíciókat töltött be, 2009 óta pedig regionális sales managerként dolgozott. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15