Az új Tizen-alapú Samsung Z4 még kényelmesebb használatot és nagyobb teljesítményt biztosít

forrás: Prím Online, 2017. május 16. 09:20

A Samsung Z4 okostelefonjával tovább bővíti Tizen ökoszisztémáját. A 4G-képes készülék egyszerre biztosít nagy teljesítményt, számos hasznos szolgáltatást és kényelmes felhasználói élményt.

A Samsung Z4 telefont elő- és hátlapi kamerájával a közösségi média igényeinek megfelelően tervezték, valamint olyan további funkciók sora áll a kényelem és hatékonyság szolgálatában, mint a gyakran használt funkciók gyors elérése. A Samsung Z4 a 4G LTE, a VoLTE és a VoWiFi* támogatásnak köszönhetően még gyorsabb hálózati sebességre képes.

 

„Célunk, hogy minél kényelmesebb eszközhasználatot biztosítsunk ügyfeleink számára” – mondta DJ Koh, a Samsung Electronics mobilkommunikációs üzletágának elnöke – A Samsung Z4 tovább bővíti a Tizen ökoszisztémát és azoknak is egyszerű eszközhasználatot biztosít, akiknek eddig nem volt okostelefonjuk.”

 

Kényelem és hatékonyság

A Samsung Z4 készülék kiváló választás lehet azoknak, akik most ismerkednek az okostelefonok világával, mivel számos kényelmi funkcióval teszi könnyedén elérhetővé a gyakran használt szolgáltatásokat. A fizikai gombokhoz és az ujjmozdulatokkal való vezérléshez a felhasználók egyedileg rendelhetik hozzá az olyan kényelmi funkciókat, mint a gyors hangvezérlés, a zseblámpa, a kamera vagy a kameraváltás, így a szolgáltatások eléréséhez nem kell visszalépni a kezdőképernyőre. A gyors hangvezérléssel pedig valóban egyszerűen elérhetők a legfontosabb funkciók, mint az ébresztőóra, a hívás vagy a zenelejátszás.

 

A Samsung Z4 ezenkívül olyan hatékony energiafelügyeleti szolgáltatásokat is biztosít a hosszútávú használat érdekében, mint a töltöttségi értesítés és az energiatakarékosság. A töltöttségi értesítés használatával a készülék tájékoztatja tulajdonosát, ha a készülék energiaszintje az előre megadott érték alá csökken. Az energiatakarékosság-tervezőnek köszönhetően a felhasználók három szint közül választhatnak a hosszútávú akkumulátorhasználat érdekében. A beállított fogyasztási szinttől függően az energiatakarékosság-tervező úgy határozza meg az eszköz beállításait, hogy annak töltöttsége a lehető leghosszabb időre elegendő legyen. 

 

 

Tökéletes fotó - egyszerűen

A Samsung Z4 kamerájával kiváló minőségű fényképek készíthetők. Az 5 megapixeles előlapi kamerát F 2,2 fókuszú lencsével és LED-es vakuval szerelték fel, így tökéletesen megvilágított és tiszta szelfi készíthető vele, valamint további fényképezési módokat is kínál. A Samsung Z4 hátsó 5 megapixeles kamerája két LED-es vakuval teszi lehetővé, hogy távoli témákról is tökéletes képek készülhessenek. 

 

A Samsung Z4 telefonnal könnyedén készíthetők pillanatképek és videofelvételek manuálisan, automatikusan vagy akár hangvezérléssel. Azonnali szelfi készítéséhez például elég, ha a felhasználó felmutatja a tenyerét és azt mondja, „csííz”, vagy várhat az automatikus szelfi funkció működésbe lépésére, amely az arcfelismerés segítségével készít pontos és éles felvételeket. Emellett folyamatos videofelvétel is készíthető a videováltó funkciónak köszönhetően, amely lehetővé teszi az egyszerű átváltást az előlapi és a hátsó kamerakép között, így több nézet is rögzíthető ugyanazon a felvételen. 

 

Kifinomult dizájn 

A Z-sorozat tagjai közül a Samsung Z4 kapott elsőként 2.5D ívelt üvegborítást, amely kényelmesebb fogást biztosít, így a felhasználók könnyedén készíthetnek szelfiket és használhatják telefonjukat akár útközben is. A nagy fényerejű, 4,5 hüvelyk átmérőjű kijelző minden időben tökéletesen látható, a fekete keret pedig kellemes, kifinomult érzetet kelt. A Samsung Z4 valóban tökéletes ötvözete a modern formatervezésnek és funkcionalitásnak. 

 

A Samsung Z4 bizonyos országokban – elsőként Indiában – májustól elérhető, fekete, arany és ezüstszínekben lesz kapható. 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05