Mi az? Pontosabb a GPS-nél és az év retail szenzációja lehet?!

forrás: Prím Online, 2017. május 18. 10:28

A Pricer új megoldása nyerte el idén Retail Technology Award (RETA) „legjobb vásárlói élmény” kitüntetését. A több ezer termék közül vásárlói nem találják meg a keresett termékeket? Leterheltek az állandó kérdések miatt a vevőtéri eladók? A hiánypótló megoldás megérkezett!

A Pricer elektronikus polccímkék már jó ideje a jövőt képviselik, számtalanszor írtunk már a technológia előnyeiről. Árazás egy gombnyomásra, többletinformációk megjelenítése, kétirányú biztonságos kommunikáció, speciális akciók, kedvezmények látványos megjelenítése és még sorolhatnánk, de 2017-ben olyan lépett a Pricer, amire még nem volt példa a piacon!

 

 

 

Termék helymeghatározás kizárólag a Pricer alap infrastruktúráján keresztül! Hogyan is működik?

A Pricer elektronikus polccímkék hadiipari technológiát (Optical wireless communication – OWC) használnak a központtal történő kommunikációra. Az OWC kétirányú kommunikációt tesz lehetővé, tehát az egyes címkék tudnak adatot fogadni (frissítést) és információt küldeni (frissítés visszajelzést), ezt és a Pricer alap infrastruktúráját kihasználva, háromszögezési módszerrel a Pricer képes meghatározni az egyes címkék, tehát az egyes termékek pontos helyét!

 

Vásárlóinak nincs más teendője, csupán az üzletben elhelyezett kioszkon, vagy a telefonra letöltött applikáció segítségével beírnia a keresett termék nevét, a Pricer pedig interaktív térképen megjeleníti a polchelyet!

 

A megoldás már élesben üzemel a francia Leroy Merlin barkács és kertészeti láncnál.

 

Ha szeretné, hogy vásárlói interaktívan, könnyedén és gyorsan találják meg a kívánt termékeket, válassza Szintézis ZRt-t és a Pricer elektronikus polccímkéket. Vegye le az árcímkézés és a vevőinformálás terhét munkatársairól, koncentráljanak együtt a vásárlói élmény növelésére a Pricer elektronikus polccímkék segítségével.

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50