Netgear 10 Mbps-os telefonvonal-ethernet bridge

, 2000. november 15. 19:04
A kisvállalkozások és otthonok hálózati termékekkel való ellátásával foglalkozó Netgear Inc. a Comdexen bemutatta új telefonvonal-ethernet bridge termékét, melynek elnevezése: Netgear PE102. A PE102 segítségével a felhasználók minden gond nélkül kiterjeszthetik már meglévő szélessávú internetelérésüket vagy ethernethálózatukat bármely olyan új helyiségbe vagy szobába, ahol telefonos csatlakozóaljzat található.
A Netgear Phoneline 10x termékcsalád lehetővé teszi a már meglévő, épületen belüli kiépített telefonos hálózat felhasználásával történő helyi hálózat egyszerű megvalósítását, anélkül, hogy a network a legkisebb mértékben is zavarná a telefonvonalat. Ezután a szélessávú internetelérésünk könnyedén megosztható a helyi hálózatra csatlakoztatott számítógépek között.

Az új eszköz jellemzői:

- könnyű üzembe helyezés: nem kell konfigurálni, nincs külön szoftver, nem kell újrakábelezni mindent;

- nagy sebesség: a Netgear Phoneline 10x technológia segítségével 10 Mbps-os adatátviteli sebesség érhető el a már meglévő telefonos vezetékeken;

- gazdaságos megoldás: az otthon, különböző helyeken található számítógépek könnyedén összekapcsolhatók anélkül, hogy nagyobb összegeket költenénk például kábelezésre;

- kényelmes: egyszerre több PC használhatja megosztva az internetet a telefonos hálózaton keresztül;

- megbízhatóság: a Netgear Phoneline 10x eszközök kompatibilisek a HPNA 2.0 szabvánnyal, valamint lefelé kompatibilisek a HPNA 1.0 szabvánnyal.

A Netgear PE102-es telefonvonal-ethernet bridge-re 5 év garanciát vállal a gyártó. Kezdő kiskereskedelmi ára 230 dollár (kb. 69 ezer forint) lesz.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50