Ütés-, vízálló, fagyiszínű kollekcióval készül a Casio a nyárra

forrás: Prím Online, 2017. június 3. 08:43

Fiatalos, trendi és minden fürdőruhához passzol a Casio Baby-G idei nyári kollekciója. A pasztel színekben piacra dobott nyári sorozat egyes darabjai akár 100 méterig vízállóak, emellett stopper, világóra és LED-világítással is rendelkeznek. A visszajelzések alapján ezek lehetnek az idei nyár slágertermékei a fiatal nők körében.

A karórák régóta többet jelentenek funkcionális eszközöknél: öltöztetnek és az egyik legfőbb kiegészítővé nőtték ki magukat az évek során. Nyáron is elengedhetetlen viseletnek számítanak és ahogy a fürdőruha-, valamint a fesztivál divat is változik, úgy jönnek ki évről-évre új nyári órakollekciók is. A Baby-G órák amellett, hogy stílusos megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek, még rendkívül strapabíróak is, így tulajdonosát nem korlátozzák a különféle szabadidős tevékenységekben. 

 

Pasztel színek kedvelőinek 

A Casio Baby-G BGA-230 termékvonala a trendi, sportos, de egyben elegáns stílusú fiatalokat szólítja meg. Az ebbe a típuscsaládba tartozó pasztel színű órák egyaránt rendelkeznek világóra, ébresztő, illetve stopper funkcióval. A BGA-230 kiemelkedő ütésállósággal büszkélkedhet, a számlap megvilágításáról pedig takarékos LED-háttér világítás gondoskodik. Ezek az órák még a víztől sem tartják távol viselőjüket, ugyanis 100 méterig vízállóak, így fürdőzés közben sem kell tőlük megválni. Ezen kollekcióba tartozó órák elemei legalább 2 éves elem élettartammal rendelkeznek. A BGA-230-as család ez év tavaszától már rendelhető.

 

 

Futóknak is ideális 

A BGA-240-es modellcsaládot az élénkebb, karakteres színek kedvelőinek alkották meg. Ebben a szériában fekete, élénk rózsaszín, fehér órák találhatók, melyek leginkább a szabadtéri aktivitásokhoz, így például kerékpártúrákhoz, vagy futáshoz használhatók. A BGA-240-es családba tartozó órák egyaránt rendelkeznek stopper, ébresztő, valamint visszaszámláló funkcióval, emellett külön kijelzőn tüntetik fel az ébresztés, az aktuális idő, valamint a stopper idejét. A kollekcióba tartozó órák elemei 3 éves élettartammal büszkélkedhetnek. 

 

 

Funkcionalitás és sportosság egyben 

A sportos színeket kedvelők számára a Casio BA-110PP modellcsaládja lehet vonzó. Ebben a szériában éppúgy megtalálhatók a fehér szíjjal készülő órák, mint a fekete, vagy a zöld színeket élénk árnyalatokkal ötvöző modellek. A funkcionalitást a modern dizájnnal egyesítő órák szíjai számos méretállítást tesznek lehetővé, ennek köszönhetően akár sporttáskákra, sportszerekre, vagy akár a ruházatra is csatlakoztathatók. Emellett magukon hordják a Baby-G órák kiemelkedő ellenállóképességét, nem utolsósorban pedig 100 méterig vízállók. Ezek az órák egyaránt képesek automatikus naptárkijelzésre, de akár napi öt, egymástól független ébresztési időpont is beállítható rajtuk. Ezen kollekcióba tartozó órák elemei 2 éves élettartammal rendelkeznek. 

 

Kulcsszavak: karóra Casio Baby-G Casio

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kutatás: a közösségi média böngészése több órát vesz el az alvásból

Naponta három és fél órát töltenek közösségi média-oldalakon lefekvés előtt egy felmérés szerint az amerikai válaszadók, gyakran az alvás rovására. A rossz alvásban sok tényező játszhat szerepet, azonban a probléma széles körű: a Huawei és az Ipsos tavalyi kutatása szerint a megkérdezettek 35 százaléka szenved alvási nehézséggel, és ugyanennyien szeretnének változtatni rajta. Idén március 15-én tartják az Alvás világnapját, hogy felhívják a figyelmet az alvás fontosságára, az alvászavarok okozta problémákra és a megoldásukra. Ez utóbbihoz a viselhető okoseszközök alvásfigyelő funkciója nagy segítséget nyújthat, amelyek a részletes elemzés mellett javaslatokat is adhatnak a minőségi alváshoz.

2024. március 11. 17:43

2024-ben 75 iF Design Díjat nyert el a Samsung

A Samsung összesen 75 díjat nyert a rangos német, nemzetközileg is elismert International Forum (iF) Design 2024 dizájnversenyen. A vállalat két Arany Díjban részesült – a Samsung OLED TV (S95C), valamint a Galaxy Z Flip5 Maison Margiela kiadása*  kapta meg az elismerést. A Samsung televíziók, okostelefonok és egyéb készülékei mind a 9 kategóriában –, beleértve a Termék és Felhasználói élményt is – díjat érdemeltek. 

2024. március 4. 14:37

Elképesztő! Így üldözi Max Verstappent a világ leggyorsabb drónkamerája

Max Verstappen már teszteli az Oracle Red Bull Racing legújabb modelljét, a 2024-2025-ös Formula-1 versenynaptárra fejlesztett RB20-at – de nemcsak a kiváló pilóta, hanem a médiacsapat is készül az új szezonra. Ralph „Shaggy” Hogenbirk, a Dutch Drone Gods tervezője és drónpilótája egyedi építésű modelljével csatlakozott egy körre a silverstone-i pályán.

2024. március 1. 10:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09