A kis irodákat is felpörgeti okos dokumentumkezelő eszközökre épülő technológiai váltás

forrás: Prím Online, 2017. június 14. 11:30

A napokban mutatta be a Xerox a legújabb, VersaLink modellcsaládhoz tartozó ConnectKey képes berendezéseit, a B7025-öt, a B7030-at, illetve a B7035-öt.  Ez a technológia áttörést hoz a dokumentumkezelés terén, mert a ConnectKey révén a hagyományos nyomtatók olyan okos, egymással összekapcsolódó munkahelyi asszisztensekké alakíthatóak át, amelyek elősegítik az üzleti vállalkozások fejlődését.

A VersaLink berendezések a megbízható, alacsony költséggel járó, illetve az újdonságot jelentő mobil dokumentumkezelési szolgáltatásokat teszik elérhetővé a kis- és közepes méretű munkacsoportokban, illetve az egymástól távol lévő csapatokban dolgozó kollégák számára. Teljesítményüket kifejezetten az ő igényeikre szabták. A sorozathoz tartozó gépek nyomtatási sebessége  25 oldal/perctől kezdve eléri a 35 oldal/percig tartó gyorsasságot is. Hasonlóan lendületes teljesítményre képesek a szkennelések menedzselésekor is. 55 színes, vagy fekete-fehér képet képesek beolvasni egyetlen perc alatt.

 

Kiemelkedő újdonság, hogy nem csak az ebben a sorozatban elérhető eszközöket, de mindegyik új Xerox berendezést felszereltek egy tabletszerű érintőképernyős kezelőfelülettel, amely személyre szabható a felhasználókhoz, vagy a munkakörnyezethez illeszkedően. Továbbá ezek a gépek a Xerox App Gallery-hez kapcsolódó beépített applikációkkal is rendelkeznek annak érdekében, hogy a szervezetek a saját elvárásaik, elképzeléseik szerint alakíthassák ki a munkafolyamataikat.

 

 

Mindezek mellett a VersaLink B7000-es sorozat átfogó védelmi funkciókkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a sérülékeny pontok biztosításával a berendezések és az adatok megóvása szavatolt az adattovábbítási folyamat során, legyen szó másolásról, szkennelésről, faxolásról, letöltésekről, vagy éppen rendszerszoftverek használatáról.

 

A Xerox VersaLink B7000-es széria már elérhető Magyarországon is a Xerox helyi leányvállalatának partnerhálózatában.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05