Három új sajátmárkás okostelefonnal bővül a Vodafone kínálata

forrás: Prím Online, 2017. június 28. 10:34

Nyáron érkeznek a magyar piacra a Vodafone legjobb ár-érték arányú sajátmárkás okostelefonjai, melyek a teljesítményt, a dizájnt és a biztonságot tekintve is vonzó alternatívát kínálnak a felhasználók számára. A Vodafone Smart N8 már kapható, a csúcsmodellekhez közelítő tudásához képest rendkívül kedvező árú Vodafone Smart V8 június végétől, a Vodafone Smart E8 pedig augusztustól lesz elérhető.

Nyáron megújul a Vodafone sajátmárkás okostelefon portfóliója, a hazai fogyasztók összesen 3 új készülék közül választhatnak majd. A társaság 8. generációs készülékeit a felhasználói igények figyelembevételével fejlesztették, ami nem csak a dizájnban, de a teljesítményben és az egyszerű használhatóságban is megmutatkozik. 

 

Elsőként a Vodafone Smart N8 debütál, az eszköz már megvásárolható a Vodafone üzletekben. A készülék tökéletes választás azoknak a felhasználóknak, akik követik a legújabb technológiai trendeket és fontosnak tartják, hogy mobiltelefonjuk is tükrözze ezt a törekvésüket. A Vodafone Smart N8 stílusos és kényelmes megoldást jelent a nagy tudású, ugyanakkor megengedhető árú eszközt keresők számára. Emellett kiváló társ lehet a szórakozáshoz is, az 5 hüvelykes, IPS kijelző, az előlapi dupla hangszóró és a hosszú akkumulátor üzemidőnek köszönhetően nagyszerű választás azoknak is, akik szeretik, ha bármikor, bárhol nézhetnek videókat. A négymagos processzor és az 1,5 GB memória gyors működést, az alkalmazások zökkenőmentes futtatását teszi lehetővé. A Vodafone Smart N8 13 megapixeles hátoldali kamerája kiválóan alkalmas az élmények megörökítésére, míg az 5 megapixeles, előlapi kamera a szelfi-rajongók igényeit is képes maximálisan kiszolgálni. 

 

A Vodafone Smart N8-at választóknak amiatt sem kell aggódniuk, hogy hol tárolják az elkészült fényképeket, hiszen az eszköz 16 gigabájtos belső tárhellyel rendelkezik, ami SD kártyával akár 128 gigabájtig növelhető. A Vodafone sajátmárkás okostelefonja a legújabb Android Nougat operációs rendszert futtatja, a biztonságot pedig a villámgyorsan dolgozó ujjlenyomat-olvasó garantálja. A Vodafone Smart N8 Go Extra D csomagban 2 éves hűségidővel már 1 forintért elvihető, illetve előfizetéses alapáron vagy feltöltőkártyás konstrukcióban (3000 Ft-os feltöltés vagy kezdőegyenleg esetén) 39.990 forintba kerül.

 

Vodafone Smart N8 bemutató videó:

 

Szintén idén nyáron jelenik meg a Vodafone hazai okostelefon-kínálatában a Vodafone Smart V8, egy igazi „nehézfiú”, ami a felsőkategóriás tudást ötvözi a kedvező árral. Az eszköz teljes egészében fém külsőt kapott, az elegáns, mégis egyszerű, díjnyertes dizájn is a minőség érzését erősíti. A Qualcomm Snapdragon 435 processzor és a 3 GB memória meggyőző teljesítményt nyújt, míg a 32 GB tárhelynek köszönhetően a Vodafone Smart V8-at választóknak nem kell szelektálniuk, hogy a családi nyaralás, vagy egy koncertélmény fotóit tartsák-e meg. Sőt, microSD kártyával további 128 GB tárhelyet nyerhetnek az eszközt választók. A készülék 5,5 hüvelykes, FullHD LTPS kijelzővel rendelkezik, 16 megapixeles hátoldali, és 8 megapixeles előlapi kamerát kapott. 

 

A Vodafone Smart V8 különlegessége a még gyorsabb internetezés érdekében beépített speciális antenna, ami a 4G+ szolgáltatás használatát is támogatja. Az ebben az árkategóriában különlegességnek számító, gyorsan dolgozó ujjlenyomat-olvasó a kényelmes és biztonságos, míg a 3000 mAh-s akkumulátor a hosszú használatot garantálja. A Vodafone Smart V8 Android Nougat 7.1.1 operációs rendszerrel érkezik, Magyarországon júliustól lesz elérhető, Red Smart C csomagban 2 éves hűségidővel 1 forintért hozzá lehet jutni, míg előfizetéses alapáron vagy feltöltőkártyás konstrukcióban (3000 Ft-os feltöltés vagy kezdőegyenleg esetén) 64.990 forintba kerül.  

 

Vodafone Smart V8 bemutató videó:

 

Az augusztusban érkező Vodafone Smart E8 bárki számára lehetővé teszi, hogy még intenzívebben tartsa a kapcsolatot szeretteivel. Kristálytiszta hangminőséget, az adathálózathoz történő villámgyors csatlakozást kínál, a 2200 mAh-s akkumulátornak köszönhetően pedig nem kell attól tartani, hogy egy hosszabb beszélgetés közben egyszer csak lemerül a készülék. Ha pedig mégis ez történne, mindössze pár perc alatt újratölthető a szupergyors töltési lehetőségnek köszönhetően. A többi új Vodafone sajátmárkás okostelefonhoz hasonlóan a Vodafone Smart E8 is a legújabb Android Nougat operációs rendszerrel érkezik. A készülék 5 hüvelykes LCD kijelzőt kapott, 1 GB memóriával és 8 GB tárhellyel rendelkezik, ami SD kártyával 128 GB-tal bővíthető. A Vodafone Smart E8 augusztus elejétől lesz elérhető Magyarországon, Go Start E csomagban 2 éves hűségidővel 1 forintos áron, a feltöltőkártyás megoldást választók pedig (3000 Ft-os feltöltés vagy kezdőegyenleg esetén) az előfizetéses alapárral megegyező 19.990 forintért juthatnak hozzá. 

 

Vodafone Smart E8 bemutató videó: 

 

Valamennyi új, Vodafone sajátmárkás okostelefon esetében az előfizetéses alapárból akár 25.000 Ft kedvezményt kapnak a Go Extra, Red Smart, Red Prime és Red Platinum tarifát választó ügyfelek, míg a Go Start tarifa mellett döntő felhasználók a 15.000 forinttal kedvezőbben vihetik haza a kiszemelt készüléket 2 éves hűségvállalás esetén. A kedvezmények 2017. július 31-ig érhetők el, és az új ügyfelek mellett a Vodafone meglévő előfizetői is élhetnek a lehetőséggel a megfelelő feltételek mellett. 

 

„A Vodafone Smart 8 okostelefon-család egyszerre szól ügyfeleink eszéhez, szívéhez és pénztárcájához. Az eszközeink ötvözik a magas színvonalú tervezést a minőségi anyagokkal és kivitelezéssel. A Vodafone sajátmárkás termékcsalád a 4G okostelefonoktól a táblagépeken át a mobilinternet használathoz szükséges termékekig és szélessávú router-ekig terjed. A Vodafone eszközök 2011-es bevezetése óta több mint 100 milliót adtunk el belőlük, az elmúlt egy évben pedig világszerte átlagosan 3 másodpercenként vásároltak egyet” - mondta el Lőrincz Zsuzsa, a Vodafone Magyarország Készülékekért felelős igazgatója. 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05