Kettős díjazás a hazai SAP-nál

forrás: Prím Online, 2017. július 1. 08:57

Két új díjjal, a Business Superbrands, és a „Megbízható Munkaadó” oklevelekkel bővült az SAP Hungary Kft. elismeréseinek sora.

 

Visszatérő márkaelismerés 

A Business Superbrands díjakat tizedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága. A Business Superbrands program az üzleti szektor márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban.

 

Ezek a Bisnode adatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével létrejövő mintegy 4000 márkát tartalmazó lista pénzügyi és szakmai szűrését követően kerülnek a bizottság elé. Eme 22 tagú, független szakemberekből álló bizottság találta érdemesnek a Business Superbrands 2017 védjegy viselésére az SAP szoftvercéget. A díjat nyolcadik alkalommal kapta meg az SAP Hungary Kft.

 

 

Díjazott munkáltató

Egy frissen alapított díjat, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara által életre hívott „Megbízható Munkaadó“ címet is kiérdemelt a mára közel 1000 főt foglalkoztató hazai SAP. E címet azon szervezetek kaphatják meg, amelyek példaértékű módon gondoskodnak dolgozóik munka- és életkörülményeiről. Az oklevelet pályázat útján nyerhetik el a vállalatok, ahol hét, humánerőforrással kapcsolatos területen kell részletesen beszámolni a céges gyakorlatról, és az ennek alapjául szolgáló irányelvekről. A címet egy öttagú, személyzeti szakemberekből és a Kamara képviselőjéből álló zsűri ítéli oda két évre.

 

Az SAP Hungary Kft. számos díjat gyűjtött be az elmúlt időszakban, ilyen többek közt a „Magyarország legkiválóbb vállalata”, a „Legjobb munkahely”, és a legjobb gyakornoki munkahelynek járó elismerések.

Kulcsszavak: +céginfo SAP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05