A nyári bulik kihagyhatatlan kellékei

forrás: Prím Online, 2017. július 15. 09:23

Neked is a zenéről és a pezsgésről szól a nyár? Szabadság, vízpart, buli, esti fröccsözések, lazulás minden hétvégén? Csak a tiéd a világ! 

Tedd még teljesebbé a nyarad, hallgasd kedvenc zenéidet Beoplay hangszórókkal és fejhallgatókkal, és tartsd magad lendületben a Fitbit fitneszkarkötőivel! Élvezz ki minden pillanatot, és mozdulj a nyár ritmusára!

 

 

Minden jó buli alapja a jó zene és a jó társaság. Vidd magaddal a kedvenc zeneszámaidat a B&O PLAY legkisebb hordozható hangszórójával, a Beoplay P2-vel! A kavics formájú, csepp- és porálló P2-vel egy töltéssel akár 10 órán keresztül élvezheted az igazi 360 fokos Bang & Olufsen hangzást. Tedd a zsebedbe vagy a táskádba, vidd el a nyári fesztiválokra is, és hangolj már a sátradban az esti koncertekre! Hangszóródat az intelligens funkciókkal a Beoplay applikáción keresztül teljesen személyre szabhatod, az alumínium rács érintésével megállíthatod a zenét, rázással pedig számot is válthatsz. 

 

 

Szeretsz elmerülni a zenében, és élvezni a hangok játékát? Akkor hagyd, hogy a Beoplay H4 egész nyáron inspiráljon! A vezeték nélküli fejhallgató kényelmesen simul a fejedre, kialakítása, letisztult formája, anyaghasználata pedig teljesen rabul ejt. A fejhallgató passzív zajszűrőjével akár 19 órán át kizárhatod a külvilágot, hogy tényleg csak magadra és a zenére tudj koncentrálni.

 

Első pillantásra talán a dizájn az, ami elkápráztat a Beoplay A1 láttán. Amint pedig felcsendül a Bang & Olufsen hamisíthatatlanul tiszta hangja a hordozható hangszórón keresztül, tudod, hogy ez az, ami kirándulásaid és otthonod állandó kiegészítője lesz. A 360 fokos hangzás lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéid pontosan úgy szóljanak akár 24 órán át, ahogy azokat az előadók megálmodták. Akaszd fel a lakásod bármely pontjára a vékony bőrpánton keresztül, vagy vidd magaddal a vízpartra, az esti sütögetésre! Strapabíró kialakítása miatt nem kell féltened, minden apró karcolás az alumínium házon egy-egy izgalmas emléket jelent majd a nyárból.

 

 

Szükséged van egy plusz löket motivációra az edzésekhez a nyári hőségben? Pörögj fel a Fitbit Alta HR-rel! A Fitbit legvékonyabb pulzusmérős fitneszkarkötője szíved állapotáról is mindig naprakész információkkal lát el. Figyeld edzés közben az értékeidet, fogadd meg az applikáción keresztül kapott személyre szabott tanácsokat, és hagyd, hogy a Fitbit lendületbe hozzon. Méri lépéseid számát és az elégetett kalóriákat, a Fitbit Sleep funkción keresztül alvásminőségedről is képet kaphatsz, cserélhető pántjaival pedig mindig az alkalomhoz alakíthatod stílusodat. A Fitbit Charge 2 figyelmeztet, ha már túl sokat ülsz egyhelyben, és megdicsér, ha eléred a céljaidat, akár egy személyi edző. A Charge 2 nem csupán pulzusodat méri, a kondíciódról is képet ad. Számtalan mozgásformát, mint a futás, biciklizés, súlyzós edzések vagy akár jóga automatikusan felismer, a begyűjtött adatokat pedig színes, könnyen áttekinthető ábrákon mutatja. Így pontosan követni tudod fejlődésedet, és nyáron sem veszítesz lendületedből. Ha pedig csak lazítanál egyet egy kemény nap után, próbáld ki a légzésgyakorlat funkciót is!

 

 

Mérd úszás közben is az aktivitásod a vízálló Fitbit Flex 2-vel! Csobbanj egyet a Balatonon, és nézd meg, a fürdőzés milyen hatással van testedre! Az úszás mellett többek között a futást, biciklizést is felismeri, miközben méri egész napos aktivitásodat, beleértve alvásod minőségét is. Az eredményeket okostelefonodon a Fitbit alkalmazáson keresztül nézheted meg, a karkötő LED fényei pedig valós időben tájékoztatnak arról, hogy állsz a kitűzött napi céloddal. Élvezd a nyár színes kavalkádját a sokféle színű cserepántokkal, és élj még aktívabb életet a Flex 2-vel!

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kutatás: a közösségi média böngészése több órát vesz el az alvásból

Naponta három és fél órát töltenek közösségi média-oldalakon lefekvés előtt egy felmérés szerint az amerikai válaszadók, gyakran az alvás rovására. A rossz alvásban sok tényező játszhat szerepet, azonban a probléma széles körű: a Huawei és az Ipsos tavalyi kutatása szerint a megkérdezettek 35 százaléka szenved alvási nehézséggel, és ugyanennyien szeretnének változtatni rajta. Idén március 15-én tartják az Alvás világnapját, hogy felhívják a figyelmet az alvás fontosságára, az alvászavarok okozta problémákra és a megoldásukra. Ez utóbbihoz a viselhető okoseszközök alvásfigyelő funkciója nagy segítséget nyújthat, amelyek a részletes elemzés mellett javaslatokat is adhatnak a minőségi alváshoz.

2024. március 11. 17:43

2024-ben 75 iF Design Díjat nyert el a Samsung

A Samsung összesen 75 díjat nyert a rangos német, nemzetközileg is elismert International Forum (iF) Design 2024 dizájnversenyen. A vállalat két Arany Díjban részesült – a Samsung OLED TV (S95C), valamint a Galaxy Z Flip5 Maison Margiela kiadása*  kapta meg az elismerést. A Samsung televíziók, okostelefonok és egyéb készülékei mind a 9 kategóriában –, beleértve a Termék és Felhasználói élményt is – díjat érdemeltek. 

2024. március 4. 14:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09