Négyszeres díjazott a Xerox

forrás: Prím Online, 2017. július 21. 08:42

A gyors munkavégzés támogatása, a növekvő termelékenység biztosítása. Napjainkban az irodai dokumentumkezelési berendezések esetében ez a két jellemző kiválasztási szempont a cégek körében, amikor az eszközparkjukat fejlesztik.  

A gyártók természetesen igyekszenek ezeknek az elvárásoknak megfelelni, és az új gépeik funkcionalitását, kapacitását erősíteni. Ezeket nyomon követi a Keypoint Intelligence (BLI) is, amely folyamatosan értékeli a piacra lépő berendezéseket. A világ vezető, digitális kép- és dokumentumkezelő iparágnak elemzési adatokat és szolgáltatásokat kínáló független intézeteként a közelmúltban tesztelték a Xerox négy monokróm, illetve színes nyomtatóját és multifunkciós berendezését, amelyeket teljesítményük alapján a rangos Summer 2017 Pick-díjakkal tüntették ki.

 

A Xerox VersaLink B400 sorozat a „Kimagasló teljesítményt nyújtó multifunkciós berendezés közepes méretű munkacsoportok számára” díjat nyerte el, amelyet a mobil nyomtatás támogatásnak, a ConnectKey applikációknak és a flexibilis médiakezelést is lehetővé tevő bővített funkcionalitásának köszönhetően érdemelt ki.

 

 

A Xerox VersaLink C400 sorozat a munkafolyamatokat és a funkciók bővítését gördülékenyebbé tevő ConnectKey applikációkhoz való hozzáférés révén a „Kimagasló teljesítményt nyújtó színes nyomtató közepes méretű munkacsoportok számára” díjban részesült.

 

 

Szintén bekerült a kitüntetettek közé a Xerox VersaLink C405 sorozat, amely a „Kimagasló teljesítményt nyújtó színes multifunkciós berendezés közepes méretű munkacsoportok számára” díjat kapta meg. Az elismerést a rendkívül intuitív érintőképernyős kezelőfelületéért érdemelte ki, ami megkönnyíti a dokumentumkezelési tevékenységek menedzselését, illetve hozzáférést nyújt az időt-és pénzt megtakarítást biztosító ConnectKey applikációkhoz is.

 

 

A Xerox WorkCentre 6515 sorozat pedig a „Kimagasló teljesítményt nyújtó színes multifunkciós berendezés kisméretű munkacsoportok számára” díjjal lett gazdagabb, amit a könnyen használható érintőképernyős kezelőfelületéért és a magas minőségű, professzionális teljesítményéért kapott meg.

 

 

„A most Pick-díjat elnyert Xerox berendezések esetében a fejlesztők kifejezetten a termelékenységet tartották szem előtt a tervezés során. A Xerox VersaLink B400, a VersaLink C400 és a VersaLink C405 sorozat a ConnectKey technológia révén lehetővé teszi a felhasználók számára a munkafolyamatok egyszerűsítését, és a funkcionalitás bővítését, míg a Xerox WorkCentre 6515 sorozat a kisebb munkacsoportok számára jelent intuitív designnal ellátott, megfizethető megoldást. Mindezeken felül a négy berendezés kiváló teljesítményre képes, átlag-feletti sebességgel működik, és komoly mobiltámogatást biztosít, amelyek így együtt jelentősen növelik a gépek által nyújtott szolgáltatások értékét.” – fejtette ki indoklásában Marlene Orr, a Keypoint Intelligence - Buyers Lab vezető tesztelője. Hozzá kapcsolódva Tracey Koziol, a Xerox Munkahelyi Megoldások Üzletágának alelnöke hangsúlyozta, hogy a négy Pick-díjból hármat a cég idén bevezetett ConnectKey nyomtatói, illetve multifunkciós berendezései kapták meg, amelyeket már abban a szellemben alkottak meg, hogy azok okos munkahelyi asszisztensekként segítsék az egyre inkább virtualizálódó irodai dokumentumkezelési folyamatokat.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kirobbanó gaming teljesítmény az AOC 44,5″ OLED monitorjával

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája – újabb csúcskategóriás OLED modellel bővíti a népszerű AGON PRO termékcsaládot. A 44,5″ hüvelykes (113 cm) AGON PRO AG456UCZD gamer monitor elmélyült játékélményt nyújt. 

2024. március 18. 17:44

Gaming monitorokat mutat be a Thermaltake

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a TGM-I27FQ és a TGM-V32CQ Curve gaming monitort, a kiváló minőségű QHD-s (2560x1440) képernyőt profi gamereknek. A TGM-I27FQ egy 165 Hz-es frissítési gyakoriságú és gyors IPS-technológiát használ, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy élvezhessék a még tökéletesebb élményt és a kiváló képminőséget gyorsan mozgó játékok közben. A TGM-V32CQ 170 Hz-es frissítési gyakorisággal és 1000R-es görbülettel érkezik, lehetővé téve, hogy teljesen elmerüljünk a játékban a képernyő azonnali reakciója és a tökéletes betekintési szögek révén.

2024. február 27. 16:01

Az AOC bemutatja az elegáns otthoni és irodai monitorok új korszakát

A kijelzőspecialista AOC izgatottan jelenti be legújabb B3 sorozatának bevezetését, amely a modern otthoni és irodai környezetekhez tervezett belépőszintű B2C monitorok újragondolt változata. Az új B3 termékcsalád két 23,8 hüvelykes (60 cm) (AOC 24B3CF2 és 24B3CA2) és két 27 hüvelykes (68 cm) (AOC 27B3CF2 és 27B3CA2) modellel indul, amelyek IPS panellel és Full HD felbontással rendelkeznek. A 100 Hz képfrissítési sebességgel, USB-C csatlakoztathatósággal és 65 W tápellátással ez a négy monitor frissített dizájnnal és továbbfejlesztett teljesítménnyel egyesíti magában a modern otthonok és vállalkozások változó igényeit.

2024. február 21. 13:02

Elkezdődött a várva várt League of Legends bajnokság

Február 12-én kezdetét vette Winter Cup powered by Samsung Odyssey: a League of Legends játékosoknak szóló nemzetközi verseny.  Az esemény célja, hogy elősegítse a közösségépítést a világ egyik legnépszerűbb játékában, miközben magas színvonalú, professzionális versenyzésre biztosít lehetőséget a gamereknek. A megmérettetés teljes nyereményalapja 6000 euró.

2024. február 17. 16:55

25. évfordulója alkalmából a Thermaltake bemutatta Hydrangea Blue kollekcióját

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája büszkén ünnepli 25. évfordulóját, és egy különleges, új színű kollekciót dob piacra Hydrangea Blue színben. Az elmúlt 25 évben a Thermaltake a „Tökéletes felhasználói élmény nyújtása” szellemiségét követte a PC-rajongóknak szánt csúcskategóriás és sokszínű termékek folyamatos bevezetésével. 

2024. február 15. 14:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15