Új, rack-be szerelhető modellek az Eaton 5SC UPS termékcsaládjában

forrás: Prím Online, 2017. augusztus 22. 10:05

Az Eaton új készülékekkel bővítette vonali-interaktív UPS termékválasztékát, ezzel is segítve az IT szakembereket a legmegbízhatóbb áramellátási megoldás megtalálásában a kisvállalati szerverek számára. 

Az 5SC sorozat új Rack és Rack/Tower (RT) modelljei a már ismert Tower modelleket kiegészítve lehetővé teszik, hogy a termékcsalád minden felmerülő igényt lefedjen az 500 VA és 3 kVA közötti teljesítménytartományban. A kompakt készülékek, megbízható és megfizethető megoldást nyújtanak a biztonságos üzemeltetés érdekében az informatikai és ipari alkalmazások széles körében, mint például szerverek, hálózati- és tároló-eszközök, illetve banktechnikai berendezések.

 

Világszerte rengeteg olyan létesítmény létezik, ahol a helyszűke miatt nagy kihívást jelent szünetmentes tápegységet elhelyezni a megbízható áramellátás biztosítására. E probléma orvoslására fejlesztette ki az Eaton az 5SC sorozatát, amely még a legkisebb szekrényekkel is kompatibilis: a Rack 1000/1500 modellek akár 500 mm-es szekrényekbe is optimálisan beilleszthetők. A kompakt toronymodellek jól használhatók integrált megoldásokhoz is, például jegykiadó és egyéb automatákhoz, vagy ATM-ekhez, ahol a megbízható áramellátás kulcsfontosságú a folyamatban lévő tranzakció biztonságos befejezése érdekében. Stephane Lacroix, az Eaton termékmenedzsere elmondta: „az új sorozat tagjai megfelelnek a CE és a CTUV-US tanúsítványoknak, így megkönnyítik a globális telepítéseket a gépgyártó partnerek és az integrátorok számára ".

Az 5SC sorozat tagjai úgy lettek megtervezve, hogy egyszerűen kezelhetők és felügyelhetők legyenek. Minden modell rendelkezik LCD kezelőfelülettel, amely kijelzi a szünetmentes tápegység valós idejű állapotával, a terheléssel és az akkumulátor töltöttségi szintjével kapcsolatos információkat és számos más beállítható paramétert. A tiszta szinuszos kimenet kompatibilitást biztosít a mai legérzékenyebb informatikai eszközökkel, és az állítható bemeneti hullámforma érzékenységének köszönhetően a szünetmentes tápegység speciális környezetekben is alkalmazható.

 

 

Minden modell rendelkezik USB és soros porttal, amelyek lehetővé teszik az összes fontosabb operációs rendszerhez való automatikus integrációt. Ezen felül a Rack és az RT modellek (ahol az UPS állványra szerelhető, vagy önálló eszközként is használható) rendelkeznek egy opcionális bővítőhellyel a hálózati menedzsment, vagy a soros/relé kártya befogadására a magasabb szintű kommunikáció érdekében. Ez a bővítőhely teszi lehetővé a Rack és az RT modellek kompatibilitását az összes Eaton hálózati menedzsment megoldással, valamint a vezető virtuális környezetekkel: VMware, RedHat, Citrix és HyperV.

 

A költségek minimalizálása és a termék élettartamának optimalizálása érdekében az 5SC sorozat az Eaton szabadalmaztatott ABM technológiáját alkalmazza, amellyel az akkumulátor élettartama akár 50%-kal meghosszabbítható, az által, hogy csak szükség esetén kapcsolja be az akkumulátor újratöltését.

 

Ha többet szeretne megtudni az 5SC sorozatról, kérjük látogasson el a www.eaton.eu/5SC weboldalra.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05