Te mit csinálnál szívesen a Borfesztiválon?

Mert a telefonod legszívesebben a WifiZone-hoz csatlakozna!

forrás: Prím Online, 2017. szeptember 6. 12:08

Szereted a borokat és szívesen megkóstolnál a hazai termőhelyekről egy-egy decit? Közben hallgatnál délszláv népzenét, jazzt vagy népszerű Lóci játszik slágereket? Esetleg játékos formában tanulnál a borszakmáról? A 26. Budapest Borfesztivál látogatói a WifiZone ingyenes és biztonságos vezeték nélküli internet hálózatán keresztül tölthetik fel képeiket a közösségi oldalakra, miközben sokszínű programok közül választhatnak és közel 200 kiállító borait kóstolhatják meg.

Borszakmai programok

Azok, akik a Borfesztiválon szeretnének mélyebben megismerkedni a szakma titkaival, szeptember 7-től 10-ig a Budavári Palotában vehetnek részt Wine in Moderation kerekasztal beszélgetéseken. Azok pedig, akik úgy érzik, már elég tudással rendelkeznek a témában, különböző területeken tesztelhetik magukat a Butlers Borkvíz Bárban, ahol a Furmint challenge-től a valódi és „hamis” rosé felismerésén át a borokat az illatuk alapján való azonosításig számtalan kihívás közül választhatnak. A Taste of Hungary programon résztvevők válogatott borokon keresztül tekinthetik át Magyarország legfontosabb szőlőfajtáit és borstílusait, a BorPár játékban a résztvevő standoknál pedig előre meghirdetett borpárokat kóstolhatnak a látogatók, melyek nagyon hasonlítanak egymáshoz, de valamiben mégis különböznek. Vajon miben?

 

Koncertek

Jobban táncolsz, mint Lóci? Ha igen, akkor megmutathatod ezt a Lóci játszik koncerten, akik pedig az alternatív popra nyitottak, a Soulvawe zenekar fellépésén is remekül szórakozhatnak. Azok a látogatók, akik kedvelik a gypsy jazzt, a Carrano zenekar fellépése alatt kóstolhatják a finom borokat, de ha valaki olyan zenére vágyik, amelyben a rock, a soul és a blues műfaja is keveredik, az a Mongooz and the Magnet koncerten bulizhat este. Akik kíváncsiak a zeneszámok szövegeire, azok a WifiZone hálózatához csatlakozva már az adott dal alatt megnézhetik, és utána közösen énekelheti a zenekarral őket.

 

 

Táncelőadások

Akik pár pohár bor után kedvet kaptak ahhoz, hogy profiktól lessenek el táncmozdulatokat, azok a Kertész Táncegylet, a Vadrózsák Néptáncegyüttes és a Fitos Dezső Társulat előadásából inspirálódhatnak. A Borfesztivál egyik leglátványosabb programeleme pedig a Fonó Budai Zeneházzal közösen szervezett Szüreti Felvonulás lesz. Ha a tánclépések érdekelnek, a Youtube-on megnézheted őket!

 

Ha nem töltöd fel, meg sem történt?

A Borfesztivál látogatói nemcsak a finom borokat, de a WifiZone ingyenes és biztonságos internetezési lehetőségét is élvezhetik a Budavári Palotában. A fesztiválon regisztrálók a későbbiekben 57 állandó hotspoton csatlakozhatnak a kiemelt böngészési élményt nyújtó hálózathoz, amelybe már több mint 200 ezren regisztráltak. Ha a fesztiválról képeket osztotok meg, használjátok a #BudapestWineFestival és a #WifiZone hashtageket!

 

A WifiZone-ról

A WifiZone rendet teremt az eltérő minőségű és azonosítóval rendelkező wifi hálózatok között: egységes és biztonságos hálózatot kínál szállodáknak, éttermeknek és más nagy forgalmú szolgáltató helyeknek. A rendszer része az itthon újdonságnak számító, saját fejlesztésű captive portál, ami a szabályozható felhasználói hozzáférés mellett egyedi direkt marketing eszközként segíti a partnereket megismerni és új, izgalmas módon elérni vendégeiket, látogatóikat. A Facebook fiókkal vagy e-mail címmel történő regisztráció díjmentes felhasználást tesz lehetővé és biztosítja az automatikus kapcsolódást a hálózathoz tartozó összes hotspoton. A WifiZone kényelmes, biztonságos kapcsolatot és kiemelt böngészési élményt biztosít díjmentesen, míg a prémium előfizetéssel a korlátlan sávszélesség is biztosított. Hotspot helyszínek a teljesség igénye nélkül: Westend City Center, Óbudai Főtér, Szentlélek tér, KÖKI Terminál, Duna Plaza, Corvin Pláza, Mediterrán Hotel, Belvárosi Színház, SYMA Csarnok, Városligeti Műjégpálya, Bubbles Mosószalonok.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05