Testreszabott feladatkiosztás az emeléstechnikai szektorban

forrás: Prím Online, 2017. szeptember 8. 12:22

Egy hazai tulajdonú telematikai vállalat egy kifejezetten az emeléstechnikai szektor igényeire szabott, vállalatirányítási rendszerrel összehangolt feladatkiosztó és megbízáskezelő alkalmazást mutatott be az INSIDE ITB 2017 szakmai nap keretein belül az IT Business Award 2017 pályázatait elbíráló szakmai zsűrinek.

Korunk felgyorsult üzleti világában mind egyre nagyobb szükséglet mutatkozik a széles körben felhasználható, de egyéni igényekre szabott, okostelefonról és egyéb okoseszközről is kezelhető feladatkiosztó rendszerekre. Az effajta hálózatba kapcsolt megoldások képesek minden vállalatnál jelentősen lerövidíteni az egyes projektek sikeres végrehajtásának életciklusát és megkönnyíteni a feladat végrehajtásában segédkező munkatársak közötti kommunikációt is. 

 

A 2017. szeptember 5-én tartott INSIDE ITB 2017 szakmai napon az IT Business Award 2017„Termékfejlesztés” szekciójának zsűrije az infokommunikációs piac egyik kiemelkedő megoldásai között tartotta számon azt az Android-alapú feladatkiosztó megoldást, amely alkalmazásával a terepre kihelyezhetővé válnak a vállalatok életében eddig irodához kötött feladatok is. Az i-Cell Kft. egyedi fejlesztésének köszönhetően az egyes megbízások aktuális fázisait a felhasználók jól elkülöníthetően, letisztultan, egyetlen felületen követhetik nyomon. Az adatok a rendszerintegrációnak köszönhetően pedig azonnal megjelennek a cég vállalatirányítási rendszerében is.

 

„Az emeléstechnikában élen járó MegaKrán Kft-vel szorosan együttműködve dolgoztuk ki a cég vállalatirányítási rendszerébe integrált fejlesztést. Kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy az alkalmazás a vállalat eddigi működését is új alapokra helyezze és a daruzási munkálatok során felmerülő összes nehézségre megoldást jelentsen. Ennek eredményeképpen egy olyan komplex applikáció született, ami nemcsak a feladatok ütemezésében, delegálásában és ezek végrehajtásának pontos végigkövetésében és adminisztrálásában segít, hanem a munkafolyamatok személyhez rendelhetősége, a feladatkörök áttekinthetősége és a távoli elérhetőség is biztosított általa” – hangsúlyozta Farkas Károly, az i-Cell Kft. operatív igazgatója.

 

 

Az i-Cell Kft. ezen túl a telematikai szektorban elsők között valósította meg a banki és csomagküldési folyamatokban már régebb óta használt digitális, időbélyeggel hitelesített aláírópad tableten történő felhasználását, ami a biztonságos és hiteles munkavégzés biztosításán túl a papíralapú munkavégzést is száműzi a folyamatból. Segítségével a papírhulladék keletkezésének is elejét lehet venni, támogatva a fenntarthatóságot és csökkentve az ökológiai lábnyomot. 

 

Farkas Károly hozzátette: „A jelenlegi munkaerő-piaci viszonyokat is felmérve olyan testre szabott megoldásokat kínálunk, amelyek a partnereink erőforrásait optimalizálva tesznek eleget a legmagasabb műszaki és technológiai követelményeknek. Az elektronikus aláírópad is e digitális fejlesztési programunk része, amely nemcsak lépést tart a technológia terén folyamatosan változó trendekkel, hanem hosszú távú versenyelőnyt is képes biztosítani partnereink számára.” 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A márkák megítélése szenvedhet kárt a visszaeső életszínvonal miatt

Az összes vizsgált szempont szerint romlott a fogyasztói elégedettség az elmúlt egy évben a KPMG Customer Experience Excellence globális kutatása szerint. A jelenség mögött első sorban a globális megélhetési válság áll. Ugyanakkor a pandémia idején a márkák részéről tapasztalt odaadó hozzáálláshoz képest a mostani krízisjelenségek kezelésében nem érzik a fogyasztók a cégek részéről a partneri hozzáállást. Míg például a covid okozta fogyasztói nehézségeket közös összefogással lehetett megfelelően kezelni, a mesterséges intelligencia kérdésében akár a front ellentétes oldalára is rendeződhetnek a szolgáltatók és a fogyasztók – hívja fel a figyelmet jelentésében a KPMG.

2024. március 27. 13:17

Energiatakarékosság az ASUSTOR-ral!

Az áramszámlák világszerte meredeken nőnek, ASUSTOR NAS viszont segít abban, hogy adataid elérhetők legyenek és pénzt takaríts meg.

2024. március 27. 11:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05