ONBOX – elrajtolt a legújabb magyar levelezőrendszer

forrás: Prím Online, 2017. október 10. 12:01

Az e-mailes kommunikáció felgyorsításával, korszerű biztonsági technológiával, levélben küldhető óriásfájlokkal, reklámmentességgel és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal kecsegtet a legfrissebb, 100%-ban hazai fejlesztésű, ingyenes levelezőrendszer, amelyet október 10-étől használhatnak az internetezők.

A meglévő SMTP, IMAP, POP3, CalDAV és CardDAV protokollokat felhasználva az Onbox az ígéretek szerint új technológiai funkciókat is nyújt, és a mai társadalom legfőbb igényeinek kiszolgálására törekszik. A teljes mértékben magyar fejlesztésű levelezőrendszer a korszerű kétlépcsős azonosítást alkalmazva védi ügyfelei fiókjait, ezzel belépve a legbiztonságosabb szolgáltatók közé. 

 

– Az Onbox a hagyományos e-mailezést a felhő alapú megosztással ötvözi, ledöntve ezzel a tárhely korlátokat. Ezentúl nem szükséges folyamatos mentés vagy törlés, de még csak külső, ismeretlen oldalak szolgáltatásait sem kell igénybe venni nagyobb mennyiségű adat küldéséhez, fogadásához. 100%-os biztonságra törekedtünk, miközben a felhasználóknak minden olyan támogatást meg kívántunk adni, amivel egyszerűbbé és könnyedebbé tehetjük mindennapi elektronikus kommunikációjukat – mondta el Szima-Mármarosi Balázs, az Onbox termékmenedzsere, aki úgy véli, a szolgáltatás méltó versenytársa lehet a nemzetközi óriásoknak, sőt bizonyos mértékben akár túl is lőhet rajtuk, főként ha a levélben küldhető óriásfájlokat nézzük, amelyek itt akár 1GB-osak is lehetnek. 

 

 

Az Onbox indulása bizonyos mértékben retró hangulatot is idéz: a mai kornak megfelelő dizájnt a szabad e-mail címek húzzák vissza az e-mailezés kezdeteihez, így az első regisztrálók még a sűrűn előforduló felhasználóneveket is szabadon lefoglalhatják. További jó hír a hirdetéseket kevésbé kedvelők számára, hogy a stílusos, mégis letisztult, „startup-hatású” felületet nem bontják meg reklámok.

 

A szolgáltatás a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által kiírt, tudásintenzív és innovatív vállalatok, jelentős szellemi értékeket tartalmazó új, piacképes termékek, szolgáltatások és technológiák házon belüli fejlesztésére irányuló pályázatának egyik nyertese. A terveket a New Wave Media Group Zrt. fejlesztői csapata találta-, majd dolgozta ki, és az üzemeltetés jövőbeni feladata is hozzájuk tartozik, ide értve a magyar nyelvű ügyfélszolgálatot, valamint a későbbi fejlesztéseket. A termék üzleti változatát várhatóan 2018 elejétől élvezhetik majd a kis- és középvállalatok szakemberei.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05