Új vezető a Telenor HR-divíziójának élén

forrás: Prím Online, 2017. október 19. 10:35

November 1-től HR igazgatóként Kiss Judit irányítja a Telenor Magyarország humánerőforrás divízióját. Elődje, Németh Zoltán HR vezérigazgató-helyettes 15 év után távozik a vállalattól.

Kiss Judit 4 éve csatlakozott a Telenor Magyarországhoz, legutóbbi pozíciójában pedig a Telenor Csoportnál dolgozott nemzetközi szervezetfejlesztőként. A szervezetpszichológus végzettségű szakember diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerezte. Pályafutása során több mint 15 évet töltött el HR-területen vezetőként – korábban például a Shell Hungary HR-vezetőjeként –, nemzetközi szervezetfejlesztői tanácsadóként és executive coachként.

 

Németh Zoltán mandátuma lejártával távozik a Telenor Magyarországtól, ahol 2002 óta dolgozott, 2012 óta HR vezérigazgató-helyettesként, illetve a vállalatcsoporton belül ugyanebben a pozícióban másfél évet töltött a Telenor Montenegrónál. A Telenor Magyarországnál kulcsszerepet játszott a vállalat HR-stratégiájának és munkaadói profiljának kialakításában.

 

„Iparágunk folyamatos átalakuláson megy át, amely munkaadóként is nagy rugalmasságot követel meg tőlünk. Hálás vagyok Zoltánnak azért, hogy sok éves munkájával és tapasztalatával hozzásegített bennünket ahhoz, hogy a magyar telekommunikációs piac versenyképes szereplőjeként helyt álljunk, és örömmel tölt el, hogy a vele megkezdett munkát Judit személyében egy kiváló, tapasztalt szakemberrel folytathatjuk” – mondta el Alexandra Reich, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05