Aranyláz a Discovery-n és a Telekom TV-n

forrás: Prím Online, 2017. október 20. 15:04

A Discovery Channel az Aranyláz Alaszkában vadonatúj évadával és egy hozzá kapcsolódó, nagyszabású nyereményjátékkal jelentkezik.

Október 19-től november 16-ig minden este 21 óra és 23 óra között virtuális aranyrögök jelennek meg véletlenszerű időpontokban a Discovery Channel műsorai alatt a képernyőn, mellettük titkos kódokkal. A kódokat a játékosok a www.aranylazjatek.hu felületén adhatják meg, melyre Facebook profillal tudnak regisztrálni és amely mobiltelefonon, tableten is elérhető külön alkalmazás telepítése nélkül. A napi kódok másnap este 8 óráig érvényesek, addig szükséges feltölteni őket. Minél több kódot adnak meg a nézők a játék ideje alatt, annál nagyobb esélyük van, hogy megnyerjék a 3 millió forintos fődíjat, vagy a 100 ezer forintos heti nyereményeket. A Telekom IPTV előfizetői az Archív TV-vel visszanézhetik a műsorokat, így ha lemaradtak a kódról, azt akár másnap is visszakereshetik.

 

Az Aranyláz Alaszkában új csapattagokkal, kiélezett rivalizálással és felfokozott érzelmekkel tér vissza a képernyőre a legújabb évadjával. A Todd Hoffmann és a Parker Schnabel vezette aranybányász-csapatok közötti versengés soha nem látott szintre lép egy fogadásnak köszönhetően, amelynek tétje hatalmas: 100 uncia arany, tehát több mint 26 millió forint jár annak, aki több aranyat tud bányászni a szezon során. Így aztán most különösen nagy súlya van annak, amikor minden egyes hét végén a kemény munkával megszerzett arany a mérlegre kerül.

 

A Telekom IPTV előfizetői az Archív TV segítségével három napra visszamenőleg, (előzetes felvétel ütemezése nélkül) díjmentesen* nézhetik meg kedvenc műsoraikat azokon a csatornákon amelyek részét képezik az előfizetett díjcsomaguknak**, így nem maradnak le egyetlen aranyrögről sem a játék során.

____________

*Az Archív TV-szolgáltatás 2017. június 7-től akciósan díjmentesen érhető el IPTV-előfizetőknek a tv-képernyőn és TV GO-n.*

**Az Archív TV a következő csatornákon érhető el: ATV, AXN, BBC Earth, Comedy Central, Da Vinci Learning, Discovery Channel, Disney Channel, DoQ, Duna TV, Eurosport, Eurosport 2, Hír TV, Life TV, M3, MTV, Muzsika Tv, Nickeodeon, Ozone TV, Paramount Channel, PRIME, RTL Klub, RTL2, Sláger TV, STORY4, STORY5, Super TV2, TV2, VIASAT3, VIASAT6, VIVA, Mozi+, Spíler, Sorozat+, FOX

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Több százezernyi forintnyi érték lapul az otthonainkban

Ha valakinek hirtelen nagyobb összegre van szüksége, akkor érdemes szétnéznie a lakásban, mielőtt a bankba rohanna hitelért. A fenntarthatóság jegyében ma már szinte azonnal készpénzzé tehetjük a nem használt eszközeinket, amivel nemcsak a családi kasszának teszünk jót, hanem a környezetnek is. Egy-egy fiókban vagy szekrényben lapuló mobiltelefon, laptop, tablet, esetleg fényképezőgép ára a több százezer forintot is elérheti ugyanis még használtan is.

2024. március 18. 19:21

Kirobbanó gaming teljesítmény az AOC 44,5″ OLED monitorjával

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája – újabb csúcskategóriás OLED modellel bővíti a népszerű AGON PRO termékcsaládot. A 44,5″ hüvelykes (113 cm) AGON PRO AG456UCZD gamer monitor elmélyült játékélményt nyújt. 

2024. március 18. 17:44

Átadták a Jedlik Ányos-díjat

Idén is átadták a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) egyik legrangosabb díját, a Jedlik Ányos-díjat, amely a kimagaslóan sikeres feltalálói tevékenység, valamint a kiemelkedő színvonalú és hatékonyságú iparjogvédelmi munkásság elismerését szolgálja. A Magyar Nemzeti Múzeumban kiosztott díjat ezúttal két vegyészmérnök, egy építőmérnök, egy villamosmérnök és egy szellemitulajdon-védelem területén tevékenykedő szakember kapta.

2024. március 18. 16:10

Spinoff Extra: topvezetőktől tanulhatnak a hallgatók a Széchenyi István Egyetemen

A Spinoff Klub a győri Széchenyi István Egyetem nagy sikerű közösségépítő, innovációgazdasági programsorozata, amelyen meghívott előadók panelbeszélgetés keretében tárgyalják meg a legfrissebb technológiai trendek üzleti vonatkozásait. A mostani félévtől a brand újabb rendezvénnyel bővül: a Spinoff Extra során sikeres topmenedzserekkel ismerkedhetnek meg az érdeklődők – elsőként, március 20-án, szerdán dr. Szászi István, a Robert Bosch Kft. ügyvezető igazgatója lesz a vendég.

2024. március 18. 14:37

Az ABB segíti a Feröer-szigetek zöld energiára való átállását

Az ABB folytatja együttműködését a SEV-vel, a Feröer-szigetek fő villamosenergia-termelőjével és -elosztójával. Az együttműködés keretében az ABB innovatív szinkronkompenzátor (SC) technológiát szállít, amellyel javítható az villamosenergia-hálózat stabilitása, ami napjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bír, mivel a szigeteken fokozatosan leállítják a fosszilis tüzelésű erőműveket, és megújuló energiaforrásokon alapuló áramtermelésre állnak át. A legújabb fejlesztés keretében a harmadik SC-egységet az északkeleti Borðoy szigetén telepítik, ahol ez a berendezés mintegy 5000 ember helyi áramellátását fogja javítani.

2024. március 18. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15