Az NSS Labs szerint a célzott támadások elleni védelemben vezető a Trend Micro

forrás: Prím Online, 2017. november 5. 10:07

Egyre több és kifinomultabb kibertámadással kell megküzdeniük a szervezeteknek, így a mindennapi működéshez kritikus fontosságúvá vált a magas szintű és megbízható védelem. A maximális védelmet kereső vállalatok számára jó iránymutatásul szolgálhatnak az olyan független szakértők összehasonlító elemzései, mint például az NSS Labs. 

A világ vezető IT-biztonsági terméktesztelő központjának számító szervezet rendszeres időközönként összehasonlítja a piacon elérhető biztonsági megoldások képességeit különféle szempontok és vizsgálatok alapján. Nemrégiben tette közzé legfrissebb, Breach Detection System tesztjéről készült jelentését, amelyben a Trend Micro tökéletes, 100 százalékos eredményt ért el. Ez már a negyedik egymást követő év, amikor az NSS Labs a Trend Micro megoldásait az ajánlott kategóriába sorolta.

 

Az összehasonlítás során döntő fontosságú, milyen arányban észlelik a megoldások a fejlett fenyegetéseket, illetve célzott támadásokat. Ezen a téren az NSS által tesztelt hét cégből öt nehézségekkel küzdött. A Trend Micro azonban 100 százalékos eredményt ért el, és ezzel az élre került az ilyen jellegű megoldások körében. Az NSS Labs eredményei bizonyítják, hogy a Trend Micro magas szintű támogatást kínál ügyfelei számára a kritikus adatok védelméhez, és megbízhatóan észleli a hálózatba belépő, onnan kilépő, illetve a hálózatok közötti fenyegetéseket. A vállalat folyamatosan dolgozik azon, hogy javítsa a többrétegű védelmet kínáló Deep Discovery Inspector termékének hatékonyságát, ráadásul az elmúlt évek során a megoldás birtoklási költségeit is jelentős mértékben csökkentette.

 

„A Trend Micro Deep Discovery 100 százalékos értékelést ért el a biztonsági hatékonyság terén, és a tesztelt termékek közül a legrövidebb észlelési idővel büszkélkedhet. Nem kérdés, hogy a Deep Discovery képességeit minden olyan vállalatnak érdemes megvizsgálnia, amely fejlett, illetve célzott támadások elleni védelmi megoldás beszerzését fontolgatja” – mondta el Vikram Phatak, az NSS Labs vezérigazgatója.

 

„Szakértőink szerint az integrált és fejlett fenyegetés-megelőzés receptjének két elengedhetetlen hozzávalója van: a Deep Discovery és az új generációs TippingPoint behatolásvédelmi rendszer. Ezek együttesen megvédik a vállalatok kritikus adatait, alkalmazásait és infrastruktúráit az ismert, ismeretlen és nem közzétett támadásoktól, amelyek a végpontok kezdve az adatközpontokon át a hálózatokig bárhol megjelenhetnek” – foglalta össze György László, a Trend Micro magyarországi területi képviselője.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05