A Telenor ügyfelek időt és korlátlanságot kapnak ajándékba

forrás: Prím Online, 2017. november 16. 09:13

Az emberek többségének legnagyobb problémája a karácsonyi készülődésben, hogy úgy érzik, semmire nincs idejük. Ezért a Telenor most időt ad: Hello Telenor csomagjával szolgáltatásainak legjavát, azaz korlátlan belföldi mobilinternetet, hanghívást és SMS-ezést kínál 3 hónapon keresztül havi 5990 Ft-ért. A korlátlan Telenor-élményt kipróbáló ügyfeleknek elegendő ezután, mobilozási szokásaikat megismerve meghozni hosszú távú döntésüket, hogy milyen tarifa illik hozzájuk leginkább.

A május 15-e óta elérhető, korlátlan belföldi mobilinternetet kínáló Telenor Hello Data tarifacsomag felhasználóinak egy napi adatforgalma átlagosan 1,21 GB, és a tarifa bevezetése óta ez az érték folyamatosan növekszik – korábban ez az érték egy mobilnetező akár teljes havi forgalmát jelentette. A felhasználók körében végzett elégedettség-kutatásból* kiderült, hogy 91%-uk maximálisan elégedett a Hipernet hálózat sebességével és 84%-uk ugyanígy vélekedik a Telenor országos hálózati lefedettségéről is.

 

Akik a Telenor korlátlan csomagját választották, meglátásuk szerint a korábbinál több mobiladatot használnak, ritkábban bajlódnak „wifi-vadászattal”, ami kényelmesebbé teszi mindennapjaikat. Több online zenét hallgatnak, a spontaneitás lehetőségét kihasználva gyakrabban indítanak videóhívásokat és a korábbinál bátrabban, több adatot forgalmaznak külföldön. Adatforgalmi mennyiség szempontjából vezető a YouTube+MyTV összesített párosa, ezt a böngészés, a Facebook + Messenger páros, majd az online zene streaming (pl. Deezer, Spotify, online rádiózás, stb.) követi. A karácsony közeledtével a felhasználói szokások és az emberek visszajelzési alapján tovább tervezett a szolgáltató.

 

A Telenor Hello Data használóinak 70%-a azonnal ajánlaná barátjának vagy családtagjának a korlátlan mobilinternetes tarifacsomagot. A megkérdezettek 38%-ának vagy nincs is vezetékes internet előfizetése, vagy már felmondta, vagy tervezi megszüntetni azt, mivel annyira elégedett a korlátlan mobilinternetes csomagjával. A felhasználók 96%-a nyilatkozott úgy, hogy hosszú távon is meg szeretné tartani Telenor Hello Data tarifáját.

 

 

„Hello Telenor” – karácsonyra korlátlanságot és időt ad a Telenor a tökéletes döntésre

A karácsony közeledtével a Telenor kisebb csoporton felmérve, majd egy országos, reprezentatív kutatással hitelesítve megállapította, hogy miben segíthet egy mobilszolgáltató az embereknek a karácsonyi időszak alatt.

 

A kutatás eredményeiből kirajzolódott, hogy a karácsonnyal összefüggésben sokaknak a rohanás, a rendelkezésre álló idő szűksége és a túl sok kötelezően meghozandó döntés jelentik a fő kihívást. Annak érdekében, hogy ezeken a terheken enyhítsen, a Telenor most időt ajándékoz. Azon újonnan csatlakozó ügyfeleinek, akik nem tudják eldönteni, hogy melyik tarifacsomag illik leginkább hozzájuk most a Hello Telenor tarifával 3 hónapon keresztül korlátlanul beszélhetnek, SMS-ezhetnek, mobilinternetezhetnek belföldön, mindössze havi 5 990 Ft-ért; ráérnek a próbaidőszak végén meghozni a döntést, hogy melyik Telenor tarifát válasszák hosszú távon. Az ajánlatban a korlátlanság eleve gondtalansággal párosul, egyben lehetőséget ad az embereknek, hogy ez alatt az idő alatt kipróbálják a Telenor nyújtotta mobil-élményt, kockázat nélkül felmérjék saját mobilhasználati szokásaikat, belekóstoljanak a gondtalan mobilhasználat világába. 

 

A karácsonyi akcióban a Samsung J3 2006 okostelefon 0 Ft-ért érhető el, 2 év hűségvállalással, melynek első három hónapjában a Hello Telenor korlátlansága biztosított, a hosszú távú tarifa kiválasztásában pedig a Telenor szakemberei segítenek a kialakult felhasználói szokások alapján. A különleges ajánlat 2017. november 16-tól 2018. január 31-ig vagy visszavonásig érhető el lakossági és kisvállalati ügyfelek számára.

 

December 1-től a meglévő ügyfeleinek hűségét is karácsony-könnyítő meglepetésekkel hálálja meg a Telenor. A különleges adventi kalendárium formájában érkező napi meglepetések mellett az adventi vasárnapok különleges szerepet játszanak majd.

 

A Hello Telenor csomagról további részletek a Telenor weboldalán érhetőek el: http://telenor.hu/hello-telenor

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05