Nagyon népszerű a Kingston Phison-vezérlővel ellátott SSD-je

forrás: Prím Online, 2017. december 11. 09:52

A Kingston Digital Europe Co LLP – a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata – bejelentette, hogy eddig több mint 18 millió Phison-vezérlőt használó SSD-meghajtót adott el világszerte.

A Kingston és a Phison Electronics Corp. már több mint tíz éve szorosan együttműködik, kezdetben az USB-meghajtók, majd az SSD-k terén is.

 

2010 óta a két cég közös vállalkozásuk, a Kingston Solutions, Inc. keretében olyan beágyazott megoldásokat hoznak létre, amelyek felgyorsítják a teljes termékfejlesztést a kézi készülékek gyártóinál, és elősegítik a termékek gyorsabb piacra kerülését. Ehhez a Phison és a Kingston megosztja egymással és egyesíti mérnöki, termelési, értékesítési és beszerzési szakértelmét. A partnerség fejlődése azóta is töretlen: eleinte csupán okostelefonokkal és táblagépekkel foglalkoztak, mostanra azonban a termékkínálatban megtalálhatók a viselhető eszközök, a nyerőgépek, valamint az okoságyakhoz és termosztátokhoz hasonló termékek.

 

Az utóbbi öt évben Phison-vezérlők kerültek az ügyfélszámítógépek számára készült Kingston SSD-meghajtókba, többek között a KC1000 SSD-be, amely egy rajongók és professzionális felhasználók számára is ideális M.2 NVMe PCIe meghajtóval rendelkezik. A KC1000 képes kezelni a nagyfelbontású videók szerkesztését és az adatintenzív alkalmazásokat, melyek során komoly előnyt jelent az alacsony késleltetésű, nagy teljesítményű működés. 

 

 

Nemrég bemutatott DCP1000 SSD-jéhez a Kingston a Phison PS 5007-E7 vezérlőt használja. A világ leggyorsabb, nagyvállalati környezetekhez tervezett NVMe PCIe meghajtója egyenletes, megbízható és nagy teljesítményt biztosít, így olyan megoldást kínál az adatközpontokat üzemeltető ügyfelek számára, amely megszünteti a tároláshoz kapcsolódó adatátviteli problémákat.

 

 

„A Phison magas szintű kutatás-fejlesztéssel, iparági kooperációkkal és vezérlő-szakértelmével gazdagítja a szektort. Számos olyan flashmemórián alapuló technológiai megoldás piacra kerülésében segített bennünket, amely számítógépgyártók és vásárlók széles körét támogatja” – tette hozzá Valentina Vitolo, EMEA-régióiért felelős Flash üzletágigazgató.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Energiatakarékosság az ASUSTOR-ral!

Az áramszámlák világszerte meredeken nőnek, ASUSTOR NAS viszont segít abban, hogy adataid elérhetők legyenek és pénzt takaríts meg.

2024. március 27. 11:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05