Kelet-európai NEC-képviselet Budapesten

, 2000. november 28. 18:07
Egy mai sajtótájékoztatón jelentették be a NEC Computers International képviselői, hogy Putz József vezetésével iroda nyílt Budapesten az NEC és a Packard Bell regionális képviseletére.
Köztudomású, hogy a bonyolult kereszttulajdonlásokat is tartalmazó Bull-NEC-Packard Bell hármas már eddig is jelen volt Budapesten, de önálló céggel a trió közül csak a Bull rendelkezett, a Packard Bellt, majd később az NEC-t a magyarországi elosztó központ, a SzinvaNet képviselte. Ma a Bull Magyarország és a SzinvaNet ügyvezető igazgatói – ifj. Stark Gáspár és Vinnai János – is csatlakoztak Michel de Bievre-hez (NEC CI International Division Executive Director) éa Laurent Duborghoz (NEC Computer Devices Senior Manager), akik az új regionális menedzser kinevezését, és az NEC-Packard Bell-Bull piaci elképzeléseit bejelentették.

Pucz József sok területen mozgott a szakmában, de a legtöbben ugyancsak egy japán cég, az OKI magyarországi, és kelet-európai térhódításához kötik a nevét. Most ugyanezt a sikersztorit szeretné ugyanebben a térségben megismételni az NEC-vel. Neki abban is tapasztalata van, hogy egy japán központú multinacionális cég önálló magyarországi leányvállalatának létrehozásához idő kell, így semmi különleges nincs abban, ha a magyarországi illetve regionális képviselet első lépésként a francia központú NEC CI németországi leányvállalatának irodájaként jön létre, ahogy ez az NEC esetében is történt, majd az OKI-hoz hasonlóan két év alatt létre lehet hozni egy helyi leányvállalatot is.

A regionális irodához Magyarországon kívül Horvátország, Csehország, Szlovákia, Románia, Bulgária, Szlovénia, Jugoszlávia, Bosznia és Macedónia tartozik.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50