Az AOC partnerséget köt a G2 Esports csoporttal

forrás: Prím Online, 2018. január 9. 15:48

A képernyő specialista AOC ma hivatalosan bejelenti globális e-sport szponzorációs programját, melyben partnerséget köt a G2 Esports csoporttal, amely a világon az egyik legerősebb és legsikeresebb e-sport szervezet. 

A neves professzionális játékos, Carlos ‘ocelote’ Rodriguez által 2013-ban alapított G2 Esports számos nemzetközi e-sport eseményen elért meggyőző pályarekordjaival gyorsan beférkőzött az európai játékosok titánjai közé és immár 79 győzelemmel rendelkezik. Az AOC készen áll arra, hogy a valaha gyártott leggyorsabb gaming monitorok biztosításával tovább növelje a győzelmek számát.

 

 

 

„Nagy izgalommal nézünk a G2 Esports csoporttal kötött partnerség elébe”, mondta Stefan Sommer, az AOC Európai Marketing és Üzletvezetési Igazgatója. „A legkiválóbb e-sport csapatokkal történő együttműködés inspirálja terméktervezési gondolkodásunkat és segít minket olyan funkciók azonosításában, amelyek legjobban megfelelnek az adott sportágnak vagy versenynek. A G2 kiváló tréning létesítményeket és feltételeket biztosít játékosai számára és prémium AGON terméksorozatunkkal mi is meg kívánunk felelni ezeknek a normáknak.”

 

A G2 Esports nem csupán a nemzetközi versenyeken és ligákban elért eredményei miatt széles körben elismert, csapataikban - legyen az a League of Legends, a CS:GO, a Hearthstone, a PUBG vagy a Rocket League - rendszeresen összegyűlnek a világ legtehetségesebb játékosai.

 

2017 folyamán a G2 csoport League of Legends csapata egymást követően első helyen végzett az Európai Bajnokság Sorozat (EU LCS) tavaszi és nyári szezonjában és második helyezést ért el a neves Szezonközi Meghívásos tornán is (MSI).

 

 

 

Februárban a G2 Esports megalapította a CS:GO formációt, amelyről már most „legendás francia szupercsapatként” beszélnek. Annak ellenére hogy 2017 volt a bemutatkozó évük, az erős mezőnyt maguk mögé utasítva már sikerült megszerezniük a DreamHack Masters 2017 és az ESL Pro sorozat 5. évadjának kupáit.

 

A G2 alapítója és igazgatója Carlos ‘ocelote’ Rodriguez elmondta: „A G2 Esports csoportban mindenki nagyon izgatott az AOC vállalattal történő együttműködés miatt. A legjobb gaming képernyők kifejlesztésében elengedhetetlen a professzionális játékosok részvétele és a tökéletes eredmény érdekében mi örömmel adjuk kölcsön világsztárjainkat az AOC vállalatnak. Biztosak vagyunk benne, hogy újonnan kapott, az AGON sorozatba tartozó villámgyors képfrissítésű AG251FZ képernyőink meghatározó szerepet fognak játszani optimális tréning környezetünk kialakításában. Mindenki másnál jobban tudjuk, hogy tehetség nélkül a kemény munka és a gyakorlás semmit sem ér. Nincs kétségünk afelől, hogy ez a meggyőződésünk, valamint az elsőségre való törekvésünk 2018-ban is meg fogja hozni számunkra a győzelmeket. Csapataink minden korábbinál jobban ki vannak éhezve a sikerre és örülünk neki, hogy olyan partnereink vannak, akik hisznek céljainkban és segítenek minket ezek elérésében.”

 

 

A szponzorációs megállapodás keretében az AOC ellátja a G2 tréning létesítményeit a legmodernebb AG251FZ gaming monitorokkal, amelyek hihetetlenül gyors, 240 Hz-es képfrissítésselés 1 ms-os válaszidővelrendelkeznek. „Egy képzett pilóta szeme körülbelül másodpercenként 200 képkockát tud észlelni. A legfrissebb tanulmányok rámutattak arra, hogy a professzionális e-sport játékosok az intenzív mérkőzések során hasonló értékeket érnek el. A G2 játékosait ellátjuk a piacon kapható leggyorsabb panelekkel, így lehetővé tesszük számukra teljes potenciáljuk kiaknázását”- tette hozzá Sommer.

Kulcsszavak: e-sport gaming monitor AOC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05