Az LG OLED és más technológiák innovatív lehetőségeit mutatja be az ISE-n

forrás: Prím Online, 2018. január 30. 16:25

Az LG Electronics február 6. és 9. között az amszterdami Integrated Systems Europe (ISE) kiállításon mutatja be üzleti felhasználásra szánt, innovatív kereskedelmi kijelzőit. A legújabb technológiákat és termékeket az LG a 12-K90-es standon állítja ki, melynek látogatói megtapasztalhatják, hogyan emeli a cég új szintre a digitális kijelzők által kínált lehetőségeket.

A hamarosan kezdődő ISE 2018 kiállításon az LG a vállalat kiemelkedő OLED technológiájával kápráztatja majd el a nézőket. A 2018-as CES-en bemutatott 246 darab LG Open Frame OLED kijelzőből felépített kanyon installáció a természet csodáinak egyedülálló élményét kínálta a kiállítás több tízezer látogatójának. Az LG OLED technológiájában felhasznált pixelek önálló fénykibocsátásra képesek, így alkalmazásukkal tökéletesen pontosan szabályozható a kép fényereje és minősége. Mivel az OLED esetében nincs szük-ég külön háttérvilágításra, a kijelzők – az LCD és LED tévéktől eltérően – hihetetlenül könnyűek, vékonyak és hajlékonyak. Az LG OLED technológiája új csúcskategóriát teremtett a kijelzők között, mellyel elképesztő képminőség tárul a nézők szeme elé: a fekete tökéletesen fekete, a színek pedig fantasztikusan élénkek, még széles betekintési szögek esetén is. Az OLED kijelzők tökéletesen alkalmazhatók minden területen, ahol a prémium képminőség és dizájn kiemelten fontos.

A 12-K90-es kiállítási standon az LG az OLED, az IPS és a LED technológiák felhasználási lehetőségeit mutatja be. Az LG Ultra-Stretch monitorokkal exkluzív módon prezentálhatunk információkat, a magas fényerejű (High Brightness) kijelzők tökéletes választást jelentenek kültéri hirdetésekhez, az LG Video Wall pedig hatékonyan vonja magára a figyelmet bármilyen környezetben. „Új termékeink a legfrissebb technológiákat és innovációkat alkalmazzák. Megoldásaink olyan hozzáadott értéket nyújtanak üzleti felhasználóink számára, amely révén hatékonyan kommunikálhatnak saját ügyfeleikkel” – mondta Kim Kyongho, az LG Electronics európai B2B központjának elnöke. „Szerte a világon olyan kijelzőket fejlesztünk, melyekkel ügyfeleink növekedést és sikert érhetnek el. Az ISE kiállítás tökéletes alkalom arra, hogy bemutassuk ezeket a termékeket.”

Az LG standjának (12-K90) látogatói maguk is megtapasztalhatják az LG új technológiái által kínált élményt az ISE 2018 kiállításon.

Kulcsszavak: LG ISE 2018 kijelző OLED

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05