Kódolatlan hetek az AXN és a VIASAT6 csatornán

forrás: Prím Online, 2018. március 5. 08:06

Az AXN és a VIASAT6 műsora március 5-18. között ingyenesen érhető el, több mint 750 ezer MinDig TV háztartásban.

A Sony Pictures Television CE, valamint az Antenna Hungária Zrt. megállapodásai alapján március 5-től március 18-ig a következő csatornák lesznek kódolatlanul elérhetők a MinDig TV nézők számára: 

  • AXN 
  • VIASAT6

 

Az AXN a legizgalmasabb amerikai és nemzetközi krimi- és akciósorozatokat hozza el a nézőknek, a nap 24 órájában. Márciusban a kultikus MacGyver sorozat modern feldolgozása várja országos premierként a nézőket, valamint szintén csak itt lesz látható a SWAT – Különleges egység című amerikai akciósorozat, amelyben a Los Angeles-i bűnüldözés akciódús bevetéseit élhetik át a nézők. Harmadik évaddal folyatódik az Alias című kalandsorozat, amelyben egy hölgy titkos ügynök kettős életét követhetjük. További jól ismert sorozatok is folytatódnak, mint a NCIS, ami a 11. évaddal jelentkezik, vagy a Hawai Five O, ami a 4. évadával kerül adásba. Természetesen a tavaszi műsornapokból a filmek sem maradhatnak ki. Robert Downey Jr, Mickey Rourke, Gwyneth Paltrow főszereplésével érkezik a Vasember 1, 2 amerikai akciófilm. Will Smith és Martin Lawrence főszereplésével pedig a mára már klasszikussá vált Bad Boys és a Bad Boys: mire jók a rosszfiúk című filmeket láthatják a nézők. A sci-fi rajongók sem maradnak szórakozás nélkül: ők a Galaxis őrzői és a Galaxis útikalauz stopposoknak című filmeket élvezhetik. 

 

Márciusban a VIASAT6 csatornára is érkeznek új sorozatok és a meglévők is újabb évadokkal jelentkeznek. Elindul a Jericho című amerikai dráma sorozat 1-2. évada, amely egy igazi drámát mesél el. Mi történik akkor, amikor egy nukleáris felhő jelenik meg egy kansasi kisváros, Jericho felett. Első évaddal jelentkezik az Élőholtak kora és szintén az első évaddal tűzi műsorra a csatorna a Spartacus: Az aréna istenei című amerikai akciósorozatot. A kódolatlan időszakban hetedik évadával folytatódik a már jól ismert Amerikai Horror Story, ami ebben az évadban is egy önálló független történetet mesél el. Filmekben sem lesz hiány, Chris Hemsworth és Natalie Portman főszereplésével jönnek a Thor és a Thor: Sötét világ című kasszasikerek, valamint ezen a csatornán láthatják a nézők a Vasember harmadik részét is. Érkezik az Amerika kapitánya is Chris Evans-szel és a Múmia és a Múmia visszatér című filmeket is megnézhetik a nézők Branden Fraser és Rachel Weisz főszereplésével. 

 

 

Az AXN és VIASAT6 élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz a fenti időszakban, valamint mindkét csatornánál elérhető lesz lekérhető VoD tartalom is. A több mint másfél millió letöltéssel rendelkező alkalmazás okostelefonra és tabletre letölthető a Google Play és App Store áruházakból.

 

A két csatorna a fenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Még szélesebb körben elérhetők a Galaxy AI funkciók a One UI 6.1 frissítéssel

Még több Galaxy felhasználó léphet be a mobil AI új korszakába: a One UI 6.1 frissítéssel korábbi készülékeken is elérhetővé válnak a Galaxy AI funkciók március 28-tól. A Galaxy S23 széria, az S23 FE, a Z Fold5 és a Z Flip5 készülékek, valamint a Tab S9 termékcsalád tagjain is elérhetők lesznek azok a lehetőségek, melyeket az idén bemutatott Galaxy S24 széria felhasználói már kipróbálhattak.

2024. március 27. 19:13

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kreatív megoldásokkal építenének fenntartható jövőt a Zöld kód pályázat döntősei

Március 23-án rendezte meg a Vodafone Magyarország Alapítvány a Zöld Kód – Kódolj a holnapért! pályázat döntőjét. A legjobb ötletekkel érkezett csapatok közül a fiatalabb korosztályt egy Scratch-meccs várta, míg a nagyobbak szakmai mentorok segítségével valósíthatták meg a fenntarthatósági problémákra reflektáló robotötleteiket. A 6 millió forint összdíjazású pályázattal a Vodafone Magyarország Alapítvány célja, hogy a fiatalokat arra buzdítsa, gondolkodjanak és tegyenek azért, hogy a digitalizációt a fenntartható jövő szolgálatába állítsák.

2024. március 27. 15:08

A márkák megítélése szenvedhet kárt a visszaeső életszínvonal miatt

Az összes vizsgált szempont szerint romlott a fogyasztói elégedettség az elmúlt egy évben a KPMG Customer Experience Excellence globális kutatása szerint. A jelenség mögött első sorban a globális megélhetési válság áll. Ugyanakkor a pandémia idején a márkák részéről tapasztalt odaadó hozzáálláshoz képest a mostani krízisjelenségek kezelésében nem érzik a fogyasztók a cégek részéről a partneri hozzáállást. Míg például a covid okozta fogyasztói nehézségeket közös összefogással lehetett megfelelően kezelni, a mesterséges intelligencia kérdésében akár a front ellentétes oldalára is rendeződhetnek a szolgáltatók és a fogyasztók – hívja fel a figyelmet jelentésében a KPMG.

2024. március 27. 13:17

Energiatakarékosság az ASUSTOR-ral!

Az áramszámlák világszerte meredeken nőnek, ASUSTOR NAS viszont segít abban, hogy adataid elérhetők legyenek és pénzt takaríts meg.

2024. március 27. 11:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05