Együttműködik a Samsung Electronics és a Disney

forrás: Prím Online, 2018. március 26. 10:37

A Samsung Electronics és a Disney AR Emoji hangulatjelekként kelti életre a legnépszerűbb Disney karaktereket a Galaxy S9 és Galaxy S9+ telefonokon. 

A készülékek felhasználói mostantól közvetlenül a telefonjukon érhetik el a klasszikus Disney figurákat – például Mickey és Minnie egeret –, és segítségükkel személyre szabott üzeneteket hozhatnak létre. A Disney karakterei most először kelnek életre a kiterjesztett valóságban, és válnak a személyes kommunikáció részévé. Az év során pedig további Disney figurák elevenednek majd meg a kedvenc filmjeinkből, így A hihetetlen családból, a Zootropolisból vagy a Jégvarázsból.

 

 

„Azáltal, hogy a karaktereinket és a történeteinket a digitális felületekre is elhozzuk, a Disney-élményt a közönségünk mindennapjainak részévé tesszük, és a rajongók új generációját tudjuk bevonni – mondta John Love, a Disney felhasználói termékek és interaktív média alkalmazásokért felelős alelnöke. – A Galaxy S9 és S9+ készülékeken fellelhető Disney AR Emojikkal szórakoztató módon varázslatot csempészhetünk üzeneteinkbe.”

 

„A felhasználók több mint hatmilliárd hangulatjelet küldenek el naponta. Az AR Emojik kifejlesztésével az volt a célunk, hogy még több vidámsággal töltsük meg ezt a kommunikációs formát és egy újfajta módon keltsük életre az animált képeket – mondta Younghee Lee, a Samsung Electronics marketingigazgatója és ügyvezető alelnöke. – Tudtuk, hogy ebben keresve sem találnánk jobb partnert, mint a Disney, a létező legkedvesebb karakterek megálmodója. Segítségükkel az AR Emojijaink a legboldogabb arcokká válnak a Földön, miközben teljes hozzáférést biztosítunk a legnépszerűbb karakterekhez, hogy azokat bármely platformon megoszthassák a barátaikkal.”

 

 

Március 16-tól a Galaxy S9 és S9+ okostelefonok felhasználói az AR Emoji üzemmódban letölthetik a Disney karaktereket a készülékük kamerájára.

 

A Galaxy S9 és S9+ telefonokkal debütáló AR Emoji funkció segítségével a felhasználók vicces és személyre szabott üzeneteket küldhetnek a barátaiknak. Az AR Emoji technológia a mélytanulás és az arcfelismerés ötvözésével képes leképezni több mint 100 eltérő arckifejezés 3D-mását, amelyek lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy egyedi üzeneteken keresztül kommunikáljanak. Az AR Emoji tizennyolc előre telepített, AGIF fájlformátumú matricát is tartalmaz, így azok könnyedén megoszthatók bárkivel, függetlenül az okostelefonuk típusától.*  Ha a felhasználók találnak egy nekik tetsző AR Emoji hangulatjelet, azt kitűzhetik a készülék Always On Display kijelzőjére, hogy bármikor látható legyen, amikor csak ránéznek a telefonjukra.

 

_______________

* A tizennyolc előre elkészített matrica elérhetősége hangulatjelenként változhat, és jelenleg nem foglalja magában a Disney karaktereket.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

PlayIT: nagyszabású gamer rendezvényeknek ad otthont a Széchenyi-egyetem

A gamingé és az e-sporté lesz a főszerep a győri Széchenyi István Egyetemen március 23-án, ahol a hazai gamerek legnagyobb rendezvénye, a PlayIT Széchenyi Game Fest kap helyet. Az országos eseményen többek között drónok, szimulátorok, izgalmas versenyek és ismert influenszerek várják az érdeklődőket.

2024. március 19. 11:35

Kyndryl: A MI várhatóan teret nyer az ügyfélszolgálatokban, a bankokban, a biztosításban és az oktatásban

A mesterséges intelligencia-technológia legújabb vívmányai közé tartozik a generatív mesterséges intelligencia, amelyet az jellemez, hogy kreatív képességei révén képes új tartalmakat, képeket, zenét generálni, sőt, korábbi információk és tapasztalatok felhasználásával akár ügyfélszolgálati feladatokat is el tud látni.

2024. március 19. 10:03

Több százezernyi forintnyi érték lapul az otthonainkban

Ha valakinek hirtelen nagyobb összegre van szüksége, akkor érdemes szétnéznie a lakásban, mielőtt a bankba rohanna hitelért. A fenntarthatóság jegyében ma már szinte azonnal készpénzzé tehetjük a nem használt eszközeinket, amivel nemcsak a családi kasszának teszünk jót, hanem a környezetnek is. Egy-egy fiókban vagy szekrényben lapuló mobiltelefon, laptop, tablet, esetleg fényképezőgép ára a több százezer forintot is elérheti ugyanis még használtan is.

2024. március 18. 19:21

Kirobbanó gaming teljesítmény az AOC 44,5″ OLED monitorjával

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája – újabb csúcskategóriás OLED modellel bővíti a népszerű AGON PRO termékcsaládot. A 44,5″ hüvelykes (113 cm) AGON PRO AG456UCZD gamer monitor elmélyült játékélményt nyújt. 

2024. március 18. 17:44

Átadták a Jedlik Ányos-díjat

Idén is átadták a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) egyik legrangosabb díját, a Jedlik Ányos-díjat, amely a kimagaslóan sikeres feltalálói tevékenység, valamint a kiemelkedő színvonalú és hatékonyságú iparjogvédelmi munkásság elismerését szolgálja. A Magyar Nemzeti Múzeumban kiosztott díjat ezúttal két vegyészmérnök, egy építőmérnök, egy villamosmérnök és egy szellemitulajdon-védelem területén tevékenykedő szakember kapta.

2024. március 18. 16:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15