Akkumulátoros mobiltok Samsung Galaxy S9 és S9+ készülékekhez

forrás: Prím Online, 2018. április 25. 08:25

A prémium minőségű beépített akkumulátoros mobiltelefontokokat gyártó mophie bemutatta a juice pack sorozat új Samsung készülékekhez gyártott modelljeit.

Az Egyesült Államok legnagyobb példányszámban eladott akkumulátoros mobiltokjait gyártó mophie bemutatta legújabb, vezeték nélküli töltőmegoldásokat is támogató juice pack termékét Samsung Galaxy S9 és Samsung Galaxy S9+ készülékekhez.

 

A mophie juice pack for Galaxy S9 és S9+ ultravékony, 2070 mAh teljesítményű beépített akkumulátort tartalmazó telefontokok, amelyek 29 illetve 33 óra extra beszélgetési időt, erős ütésvédelmet és vezetéknélküli töltést kínálnak egyetlen csomagban.

 

 

Mindkét modell kompatibilis a mágneses illesztést lehetővé tevő mophie charge force technológiát támogató kiegészítőivel és megfelel a kávézókban, bútorokban és a számos új autómodellben megtalálható Qi vezeték nélküli töltési szabványnak.

 

A Priority + funkció lehetővé teszi, hogy a töltőhöz való csatlakoztatáskor először a telefonkészülék, majd a juice pack akkumulátora töltődjön fel. A biztonságos üzemeltetést hibabiztos áramkör garantálja, amely megakadályozza az akkumulátor túltöltését, vagy túlmelegedését.

 

 

Mindkét termék tartalmazza a mophie márkától megszokott gumírozott belső rögzítőpontokat, a kijelzőt leejtéskor is megvédő kidomborított sarokfelületeket és a LED-es töltöttségi szint kijelzőt. 

 

A mophie juice pack tokok Samsung Galaxy S9 és Galaxy S9+ készülékekhez május végétől vásárolhatók meg a mophie.com weboldalon.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15