Új gazdasági ügyvezető igazgató a Starters E-components Generators Automotive Hungary Kft.-nél

forrás: Prím Online, 2018. május 3. 11:17

Ezentúl Uwe Mang, a Bosch korábbi gazdasági ügyvezető igazgatója és a Miskolci Egyetem vendégelőadója tölti be az SEG Automotive magyarországi üzemének új gazdasági ügyvezető igazgatói posztját.

Az idei év áprilisától új gazdasági ügyvezető igazgatót kapott a miskolci Starters E-Components Generators Automotive Kft., amely világszerte a legmagasabb minőséget és innovációt képviseli az indítómotorok és generátorok gyártásában. Uwe Mang korábban 3 éven át a Bosch csoport olasz gyáregységénél, Bariban töltötte be ezt a pozíciót, ezt megelőzően pedig a Robert Bosch Energy és Body Systems Kft.-nél, Miskolcon.

 

A miskolci üzem, amely nemrégiben megnyitotta a térség legnagyobb logisztikai központját, a régió egyik legfontosabb munkáltatójaként jelentősen hozzájárul a globális vállalatcsoport technológiai vezető szerepéhez. "Alig várom, hogy aktívan részt vállalhassak a vállalat sikereiben, együtt alakítva az autóipar és a SEG Automotive jövőjét. Nagy örömömre szolgál, hogy csatlakozhatok ehhez a dinamikus és innovatív csapathoz, és visszatérhetek a családommal Miskolc városába." - nyilatkozta új pozíciójáról Uwe Mang.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05