Bemutatkozott a Samsung Galaxy A6 és A6+

forrás: Prím Online, 2018. május 5. 08:39

A Samsung Electronics bemutatta a Galaxy A6 és A6+ készülékeit, amelyek a hétköznapok kényelmét és a letisztult kialakítást ötvözik a továbbfejlesztett kamerafunkciókkal, hogy a felhasználók még személyre szabottabb módon fejezhessék ki önmagukat.

A kiemelkedő teljesítményű előlapi és hátlapi kamerával, valamint az immár a Samsung készülékek védjegyének számító Infinity Display kijelzővel felszerelt, ergonomikus, prémium kialakítású Galaxy A széria három stílusos – éjfekete, arany és levendula – színben érkezik.

 

„A Samsung elkötelezetten olyan készülékeket gyárt, amelyek amellett, hogy az elérhető legjobb okostelefonos élményt biztosítják a felhasználóknak, megfelelnek a gyakorlati elvárásaiknak is – mondta el Junho Park, a Samsung Electronics Mobilkommunikációs üzletágának globális termékstratégiáért felelős alelnöke. - A Galaxy A6 és A6+ a Samsung gazdag örökségére épít: a mindennapi funkcionalitást ötvözi a lenyűgöző kamerafunkciókkal, amelyek lehetővé teszik, hogy a felhasználók igazán önkifejező módon rögzítsék, szabják személyre és osszák meg az élményeiket.”

 

A Galaxy A6 és A6+ készülékek előlapi és hátlapi kamerájának köszönhetően soha nem volt még ilyen egyszerű lélegzetelállító fotókat és szelfiket készíteni bárhol, bármikor. Az állítható előlapi LED vakunak köszönhetően a Galaxy A6 és A6+ készülékek felhasználói éjjeli és nappali fényviszonyok között is stílusos szelfiket rögzíthetnek. A hátlapi kamera alacsony apertúrájú lencséinek köszönhetően éles, tiszta fotók készíthetők még gyenge fényviszonyok között is, napszaktól függetlenül anélkül, hogy fel kellene áldozni a képminőséget.

 

A felhasználók a Live Focus módban a felvétel elkészülte előtt és után is szabályozhatják a Galaxy A6+ duál kamerájának mélységélességét és a bokeh-effektet, tovább javítva ezzel a képek és az életre szóló pillanatok minőségét. A fotók egyedi alakzatokat, így egyebek mellett szívecskét és csillagot formázó háttérmintákkal is tovább gazdagíthatók.

 

Az optimalizál hangzású Dolby Atmos hangszóróknak köszönhetően a felhasználók gazdagabb térhatású hangokkal élvezhetik a filmeket és a zenéket. A Galaxy A6 és A6+ a hangok teljes skáláját nyújtja a legmagasabbtól a legmélyebbig, kiemelkedő tisztasággal és élethű részletekkel az erőteljesebb és magával ragadóbb élmény érdekében. Emellett opcionálisan bekapcsolható a Dolby Atmos effekt is, így a felhasználók lélegzetelállító hangzássá alakíthatják a hanghatásokat, amely így szinte körülöleli őket.

 

A Galaxy A6 és az A6+ a Samsungra védjegyévé váló, az előlapon túlnyúló Infinity Display kijelző a lenyűgöző 18,5:9 képarányával továbbra is igazán zavartalan vizuális élményt kínál. A karcsú, sima ívek és a fém formatervezés a nagyobb tartósság mellett kényelmes fogást biztosít a maximális használhatóság érdekében anélkül, hogy a stílusosság tekintetében kompromisszumot kellene kötni.

 

A mindennapi praktikus használatot szem előtt tartva, a Galaxy A6 és A6+ a Samsung csúcsmodelljének több funkcióját, például készülékek gyors és egyszerű zárolását és feloldását lehetővé tevő arcfelismerő és ujjlenyomat-olvasó funkciókat is magában foglalja.

 

Az App Pair funkció a maximumot hozza ki a Galaxy A6 és az A6+ hatalmas, ergonomikus kijelzőjéből: segítségével egyszerre akár két alkalmazás is megjeleníthető a telefonon, ezáltal a felhasználók időt spórolhatnak, miközben újszerű élménnyel is gazdagodnak. Az akkumulátorkímélő Always on Display megoldással pedig időtakarékos módon egy pillantással szerezhetők információk a képernyő feloldása nélkül is.

A Galaxy A6 és A6+ okostelefonok a Bixby Vision, a Home és a Reminder funkciókat is támogatják. A Samsung Bixby intelligens asszisztensnek köszönhetően a felhasználók egyszerűen elvégezhetik mindennapi teendőiket az új eszközökkel.

 

A Samsung Galaxy A6 és A6+ okostelefonok május elejétől érhetők el az európai, az ázsiai és a dél-amerikai piacokon. Ezt követően a telefonok Dél-Koreában, Afrikában és Kínában is megvásárolhatók lesznek. Magyarországon a Samsung Galaxy A6 készülék 99 990 forintos, míg a Samsung Galaxy A6+ készülék 119 990 forintos ajánlott fogyasztói áron kerül forgalomba május második felében.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15