Kasszarobbantó fejlesztéssel készül az OKI Europe a 2018-as FESPA-ra

forrás: Prím Online, 2018. május 6. 13:06

Berlinben akkor fognak csak igazán ÉLETRE KELNI A SZÍNEK, amikor az OKI Europe bemutatja képzőművészeti alkotásokra specializált nyomtatókollekcióját a 2018-ban május 15 és 18 között megrendezésre kerülő FESPA Nemzetközi Nyomdaipari Kiállításon.

Az OKI Europe Ltd március 27-étől aranyfokozatú támogatóként vesz részt a 2018-as FESPA kiállítás szervezésében, ahol igazi kasszarobbantó megoldásokkal kápráztatja majd el a képzőművészeti iparágak képviselőit a reklámgrafikusoktól kezdve egész a kiskereskedőkig. Úttörőnek számító digitális LED technológiáján és a nagyformátumú tintasugaras nyomtatást lehetővé tevő eszközein túl az OKI díjnyertes termékei egész arzenálját sorakoztatja fel beltéri és kültéri használatra egyaránt. Az aprócska címkéktől és árcéduláktól kezdve a bel- és kültérre szánt bannereken, molinókon át egész a járműdekorációig és a nagy felületű, kiemelkedő tartósságú óriásplakátokig mindenre kínál majd megoldást.

 

A 3.1–A-22-es jelzésű standnál kiállító OKI Europe részleteiben is bemutatja piacfelforgató technológiáját, így a nemrégiben indított Pro9000-res sorozat különleges Borítéknyomtató Rendszerét is, amit a nyereséges kis példányszámú borítéknyomtatás megteremtéséért fejlesztett. Számtalan technológiai újítása mellett, amely mind azzal a céllal jött létre, hogy üzletmérettől függetlenül növelhessék a képzőművészeti profilú vállalkozások bevételeiket, az OKI professzionális nyomtatókollekciója legújabb darabjáról is lerántja majd a leplet.

 

A nyomdaipari vállalkozások nyereségességének növelése kulcsfontosságú szempont lesz az OKI Europe számára ezen a jelentős iparági eseményen. Az OKI képviselői a rendezvény ideje alatt mindvégig kéznél lesznek, hogy bemutathassák, hogyan lehet nagyobb nyereséget és a kreativitás egy magasabb szintjét egyszerre elérni az OKI egyedülállóan innovatív nyomtatókollekciójával, különösen a képzőművészeti piacon.

 

Az OKI szembetűnő standjának látogatói minden érzékszervükkel megtapasztalhatják azokat az egyedülálló technológiai újításokat és felhasználási módokat, amelyek megvilágítják az OKI páratlan minőségű ötszínű, valamint fehér és neon színeket előállító festékkazettáiban rejlő lehetőségeket. Sőt, mi több, az OKI méltán híres nagyformátumú ColorPainter nyomtatókollekciója is tetten érhető lesz működés közben. Közelebbi ismeretségbe lehet kerülni többek között a ColorPainter E-64s-sel, ami szélesebb közönség számára teszi elérhetővé a nagyformátumú nyomtatás nyújtotta lehetőségeket. Emellett jelen lesz természetesen a beltéri és kültéri felhasználás esetén is egyaránt magas színvonalú, páratlan sebességű grafikai kivitelezési képessége okán díjnyertessé vált ColorPainter M-64s is.

 

Mivel azzal a céllal tervezték őket, hogy mindenek előtt gyorsak és nyereséget hozók legyenek, ezekkel a megoldásokkal olyan szintű megjelenítésbeli minőség érhető el, amihez hagyományosan csak drága gyártási eszközök beszerzése árán lehet hozzájutni. Az OKI termékei így hatalmas kreatív és kereskedelmi potenciált szabadítanak fel azoknál a vállalkozásoknak, amelyek ilyen eszközöket korábban nem engedhettek meg maguknak.

 

Mostanra könnyebbé és olcsóbbá vált az összetett és izgalmas grafikai tervek kivitelezése, legyen szó szinte bármilyen hordozóról, ráadásul a formátumkínálat is határtalan. A vállalkozások végre elérhetik a vágyott minőséget a nyomtatásban, miközben egyenlegük is felfelé ívelő marad. Mindezt pedig úgy, hogy a névjegykártyáktól kezdve a divatos ruhadarabokon át egész a beltéri jelölőkig és a kültéri óriásplakátokig bármit nyomtathatnak.

 

“Nagyon örülünk, hogy idén már aranyfokozatú támogatóként vehetünk részt a FESPA életében. Ebben az évben az OKI standját ÉLETRE KELTIK A SZÍNEK, ami hatalmas inspirácót adhat mindenfajta nyomdaipari cégnek ahhoz, hogy hogyan tegyenek szert új bevételforrást rejtő lehetőségekre. Különösen izgatottan várjuk, hogy professzionális nyomtatócsaládunk következő innovatív tagjáról is leránthassuk a leplet, és hogy bemutathassuk az érdeklődőknek a Pro9000-res sorozatunk speciális Borítéknyomtató Rendszerét” – nyilatkozta Pamela Goshal, az OKI Europe Ltd Marketingkommunikációs Részlegének vezérigazgatója.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Több százezernyi forintnyi érték lapul az otthonainkban

Ha valakinek hirtelen nagyobb összegre van szüksége, akkor érdemes szétnéznie a lakásban, mielőtt a bankba rohanna hitelért. A fenntarthatóság jegyében ma már szinte azonnal készpénzzé tehetjük a nem használt eszközeinket, amivel nemcsak a családi kasszának teszünk jót, hanem a környezetnek is. Egy-egy fiókban vagy szekrényben lapuló mobiltelefon, laptop, tablet, esetleg fényképezőgép ára a több százezer forintot is elérheti ugyanis még használtan is.

2024. március 18. 19:21

Spinoff Extra: topvezetőktől tanulhatnak a hallgatók a Széchenyi István Egyetemen

A Spinoff Klub a győri Széchenyi István Egyetem nagy sikerű közösségépítő, innovációgazdasági programsorozata, amelyen meghívott előadók panelbeszélgetés keretében tárgyalják meg a legfrissebb technológiai trendek üzleti vonatkozásait. A mostani félévtől a brand újabb rendezvénnyel bővül: a Spinoff Extra során sikeres topmenedzserekkel ismerkedhetnek meg az érdeklődők – elsőként, március 20-án, szerdán dr. Szászi István, a Robert Bosch Kft. ügyvezető igazgatója lesz a vendég.

2024. március 18. 14:37

Az ABB segíti a Feröer-szigetek zöld energiára való átállását

Az ABB folytatja együttműködését a SEV-vel, a Feröer-szigetek fő villamosenergia-termelőjével és -elosztójával. Az együttműködés keretében az ABB innovatív szinkronkompenzátor (SC) technológiát szállít, amellyel javítható az villamosenergia-hálózat stabilitása, ami napjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bír, mivel a szigeteken fokozatosan leállítják a fosszilis tüzelésű erőműveket, és megújuló energiaforrásokon alapuló áramtermelésre állnak át. A legújabb fejlesztés keretében a harmadik SC-egységet az északkeleti Borðoy szigetén telepítik, ahol ez a berendezés mintegy 5000 ember helyi áramellátását fogja javítani.

2024. március 18. 12:59

Együtt száguld az autóipar és az SAP a digitális jövő felé

Figyelemre méltóan gyors változásoknak lehetünk tanúi manapság az autóiparban – gondoljunk akár a vezetéstámogató rendszerekre, az elektrifikációra vagy az újrafelhasználásra. Átalakulnak a vásárlási szokások is, az autószalonok helyett egyre többen vesznek járművet online. A generatív mesterséges intelligencia pedig várhatóan még több változást kényszerít ki. Az iparág saját versenyképességének fenntartásáért nagy figyelmet fordít a digitalizációra. 

2024. március 18. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15