Szabó Melinda a Magyar Telekom új lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese

forrás: Prím Online, 2018. július 3. 13:45

A Magyar Telekom Igazgatósága 2018. július 1-jei hatállyal kinevezte a Magyar Telekom lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettesévé Szabó Melindát, aki egyben a Magyar Telekom Ügyvezető Bizottságának is tagja lesz.

„Nagy örömmel fogadtam el ezt a feladatot. Fontos számomra, hogy mind szolgáltatásainkban, mind kommunikációnkban megmutathassuk ügyfeleinknek, hogy már most hogyan teszi jobbá és hatékonyabbá életüket a digitalizáció. A Telekom kiváló hálózata és integrált otthoni szolgáltatáscsomagja remek kiindulási pont ahhoz, hogy az ügyfelek hangját meghallva, az igényeiknek legmegfelelőbb szolgáltatásokat fejlesszük ki és a legjobb ügyfélélményt biztosítsuk” – mondta el kinevezése kapcsán Szabó Melinda.   

 

Szabó Melinda lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettesként a vezérigazgatóvá kinevezett Rékasi Tibort váltja, így tevékenysége kiterjed a Magyar Telekom ügyfélszolgálati és személyes ügyfélkapcsolati, műszaki kiválósági, lakossági marketing és értékesítési, lakossági marketingkommunikációs tevékenységek, valamint a márkakommunikáció irányítására.

 

Szabó Melinda marketing szakközgazdászként diplomázott, később MBA fokozatot szerzett. 1999-ben csatlakozott a Westel900-hoz marketing managerként. 2005-től a T-Mobile marketing igazgató-helyetteseként dolgozott (lakossági és soho szegmensekkel foglalkozott), majd 2008-tól a vezetékes T-Home lakossági szegmens irányításáért is felelt. 2010 júliusától lakossági marketing igazgatóként folytatta karrierjét a Magyar Telekomnál, ahonnan 2013 októberében szülési szabadságra ment. 2015-ben csatlakozott a Vodafone Magyarországhoz, ahol a teljes B2B szegmens marketingjéért felelt, majd 2016-tól az értékesítési és marketing vezetője lett az SMB szegmensnek.

 

Szabó Melinda feladata a Magyar Telekomnál a Telekom márka további erősítése, az integrált szolgáltatások körének bővítése és a digitalizáció ösztönzése a legjobb ügyfélélmény nyújtása érdekében.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05