Új kinevezések az SAP-nál

forrás: Prím Online, 2018. július 3. 14:53

Új kinevezésekről adott hírt az SAP Hungary Kft.

Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, jelenlegi feladata ellátása mellé, 2018 januárjától régiós felsővezetői felkérést kapott. A hazai leányvállalat irányítása mellett immár 16 közép-kelet-európai országban felügyeli az SAP felhőalapú megoldásainak értékesítését. 

Ablonczy Balázs vezetése alatt a hazai SAP folyamatosan nyeri el a régió legjobb leányvállalata címeket, amiben jelentős súllyal esik latba a felhős szoftverek értékesítésének rekordokat döntő aránya.

A magyar ügyvezető számára a kettős feladat nem új, korábban az üzleti szoftvercég szlovén leányvállalatát is irányította, és egyik előző munkahelyén, a Xeroxnál pedig az Adria régió vezetője volt. 

 

Házon belüli további kinevezések

Hídvégi Péter, aki ezidáig az IoT- (dolgok internete) és a digitális ellátási lánc megoldások értékesítését irányította, a jövőben a legnagyobb magyarországi ügyfelekért felelős értékesítési menedzseri posztot tölti be. Hídvégi indította el az SAP hazai IoT-üzletágát és jelentős szerepet játszott abban, hogy a szoftvercég megoldásai helyet kaptak az Ipar 4.0 technológiai központban. Ez a központ a kkv-kat segíti a gyártás hatékonyságának növelésében – többek között – az egybekapcsolt szenzortechnológia alkalmazásának bemutatásával. Míg utódját kinevezik, Hídvégi Péter mindkét pozíciót betölti.

 

Ralph van Uden, a szoftvercég számos belső díját elnyerő, kiemelt értékesítési menedzsere szintén régiós megbízást kapott, és a közép-kelet-európai országokban – így Magyarországon is –az SAP nagyvállalati felhőplatformja, az SAP HANA Enterprise Cloud értékesítéséért felel. Ralph van Uden is budapesti bázissal látja el régiós feladatait.

 

Új szakértők az SAP csapatában

Az üzleti hálózatokban rejlő lehetőségek kiaknázása érdekében új üzletág elindításáról is döntött a szoftvercég, amelynek felépítésére Bárány Zsolt kapott megbízást. A szakember széleskörű tapasztalatokkal bír a nemzetközi üzletépítés terén, amire szüksége is lesz, hiszen a magyar mellett a román piacon is ő felel az SAP Ariba széleskörű elterjesztéséért. Bárány Zsolt korábban a NetApp ügyvezetője volt, valamint az EMC és a Trend Micro vállalatoknál volt értékesítési vezető.

 

A magyarországi csapathoz partnermenedzseri pozícióban Maksa Krisztián csatlakozott, akinek feladata az értékesítési partnerekkel való munka összefogása. A szakember korábban a telekommunikációs iparágban dolgozott ügyfélmenedzserként. Elődje, Bodi Vojtech Szlovákiában folytatja SAP-s karrierjét.

Kulcsszavak: SAP +céginfo

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05