Növelni kívánja prémium szintű szolgáltatásait a Business Lease Hungary Kft.

forrás: Prím Online, 2018. július 4. 11:00

A Business Lease Hungary Kft.-t prémium szintű szolgáltatásai különböztetik meg a magyarországi autólízing piacon. Gyors és személyre szabott megoldást nyújt az ügyfeleik mobilitási kérdéseire, legyen szó a hagyományos operatív lízingről vagy egyéb flottakezelési kihívásokról. A cég idei tervei között szerepel az end-to-end partnerség jelentős mértékű erősítése.

A kitűzött cél elérése érdekében a társaság új felsővezetővel erősítette meg menedzsmentjét, és júniustól Buchta Norbertet nevezte ki ügyvezető igazgatónak. A szakember Vincent van der Meijdentől veszi át a feladatokat, aki 2011-től felelt a cég magyarországi működéséért, és mostantól CEE operációs igazgatóként segíti tovább a Business Lease Group növekedését. Buchta Norbert sokrétű nemzetközi múlttal és több mint 15 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik, melyet olyan cégek élén kamatoztatott, mint például a Johnson Controls és a Tyco.

 

„Nagyobb hangsúlyt kívánok helyezni a Business Lease egyedi szolgáltatásainak fejlesztésére. Összességében a cég irányítását erre a stabil alapra kívánom helyezni. Emellett kiemelt figyelmet fordítok a jövőben az összehangolt end-to-end partnerségre. Értem ezalatt a folyamatokat végigkísérő ügyfélközpontú filozófiát a személyre szabott egyedi szolgáltatásoktól az innovatív megoldásokig bezárólag.” – nyilatkozta Buchta Norbert a Business Lease Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

 

Az új ügyvezető a Szlovák Műszaki Egyetemen szerezte diplomáját Pozsonyban, angolul, csehül és szlovákul beszél. A 40 éves szakember nős, 2 gyermek édesapja.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05