Három új Honor készülék érkezik a magyar piacra

forrás: Prím Online, 2018. augusztus 2. 13:50

A Honor, a vezető okostelefon e-brand bejelentette, hogy a szórakozásra és kényelemre vágyó felhasználóknak készült, leginkább megfizethető készülékei, a Honor 7S, a Honor 7C és a Honor 7A augusztus 1-től Magyarországon is elérhetőek. 

Az új okostelefonok többek között arcfelismerő funkcióval rendelkeznek, ami elősegíti a készülék egyszerű használatát, nagy felbontású kamerájukkal kivételes minőségű fotókat lehet készíteni, és hatalmas, FullView kijelzővel büszkélkedhetnek. Ezek a prémium funkciók tökéletesen illeszkednek a karcsú készülékbe, ami a Honor 7S esetében rendkívül kedvező áron, mindössze 42 000 forinttól elérhető. 

 

Honor 7S

FullView kijelző

A Honor 7S élénk, 18:9 széles képernyős, HD kijelzővel rendelkezik. A modern okostelefonok teljes kijelzős trendjeit követve a Honor 7S 5,45 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, és méretétől függetlenül kézhez álló készülék, köszönhetően az éppen csak észrevehető szegélynek. Az ebben az árkategóriában verhetetlen 1440 x 720-as felbontással fotóalbumok nézegetése vagy videók megtekintése sokkal meghatározóbb élményt nyújt. 

 

Hatékony vevőegység

Mire jó egy telefon, ha a vonal másik végén lévő személy nem hallható? A Honor 7S nagy teljesítményű vevőegysége a „Loud Voice Call” funkcióval biztosítja, hogy a hívások hangosak és tiszták legyenek bármilyen zajos környezetben. A „Loud Voice Call” funkció olyan újítás, ami ismét bizonyítja a Honor elkötelezettségét a felhasználók igényeinek megértése és a folyamatos fejlesztés iránt.

 

Kamera

A Honor 7S kitűnik a többi, hasonló kategóriás telefon közül az elülső és hátsó kamerákon található LED vakujával. Az egyedi LED szelfivilágítás természetes és egyenletes fényt biztosít akár gyenge fényviszonyok között is. A 13MP-s hátsó és 5MP elülső kamerával garantált a fotók kiváló minősége. 

 

 

Okos akkumulátor-menedzsment

A Honor 7S az akkumulátor kapacitásában is vezető szerepet tölt be. A 3,020mAh-s akkuval a felhasználók egész nap használhatják a készüléket és nem kell aggódniuk, hogy esetleg lemerül a telefon. 

 

Dual SIM + Micro SD bővítés 

A Honor 7S lehetővé teszi két SIM kártya egyidejű használatát, mind adat, mint telefonhívások lebonyolítására, valamint elfér benne egy 256 GB-s micro SD kártya adattárolásra. 

 

Honor 7C

Egyediség megörökítése a dupla lencsés kamerával

A Honor 7C dupla lencsés, 13MP + 2MP-s kamerájával nagy felbontású fotókat készít. Igazi mérföldkőként a dupla lencsés megoldás végre elérhető a megfizethető okostelefonok körében. Ez lehetővé teszi a bokeh effektus alkalmazását portrék készítésékor, professzionális fotó hatását keltve. A Honor 7C 8MP-s elülső kamerával is rendelkezik, ami beépített szelfifényt használ, csodálatossá varázsolva az esti fotókat. 

 

 

Prémium technológiák elérhető áron

Az új készülékben működik az arcfelismerés funkció, ami így már nem csak a csúcskategóriás okostelefonok kiváltsága. Ennek segítségével a telefonodat egy szempillantás alatt feloldhatod. A Honor 7C FullView kijelzője 5,99 hüvelykes, és a 18:9-es képernyő olyan élményt nyújt, mintha csak egy színielőadást néznél. 

 

Több szórakoztató tartalom, jobb élmény

A Honor 7C 1,8GHz-es nyolcmagos processzorral van felszerelve. A legfrissebb Android 8.0 rendszerrel és az EMUI 8.0 felhasználói felülettel rendelkezik, ami új szintre emeli az elérhető funkciókat és a teljesítményt multitasking környezetben is. A kompakt, mindössze 7,8 mm vastag, elegáns Honor 7C fekete, kék és arany színben lesz elérhető. 

 

 

Honor 7A

A Honor 7A FullView kijelzője 5,7 hüvelykes. A 18:9-es arányú képernyő olyan látványban részesít, amelyet eddig csak mozivásznon láthattál. A készülék egy nagyfelbontású 13MP-s hátsó és egy 8MP-s elülső kamerával rendelkezik. A Honor 7A nyolcmagos processzorral van felszerelve. A legfrissebb Android 8.0 rendszerrel és az EMUI 8.0 felhasználói felülettel rendelkezik, ami új szintre emeli az elérhető funkciókat és a teljesítményt multitasking környezetben is.  A Honor 7A kompakt, mindössze 7,8 mm vastag, elegáns felépítésű készülék.

 

 

Elérhetőség, árak és színek

Augusztustól Magyarországon is elérhető a Honor 7S, Honor 7A és Honor 7C kék, arany és fekete színben. A készülékek az alábbi áron kaphatók a hivatalos partnereknél:

Honor 7S: 16 + 2GB: 41990 HUF

Honor 7C: 32 + 3GB: 69990 HUF

Honor 7A: 32 + 3GB: 52990 HUF 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05