Kivételes dupla kamera, szemet gyönyörködtető hátlap és nagy akkumulátor a középkategóriában

forrás: Prím Online, 2018. augusztus 30. 16:48

A HTC ma bejelentette a U család legújabb okostelefonját, a HTC U12 life-ot. A készülék a saját tartalmakat, a fotókat és a személyre szabható stílust helyezi középpontba, és a készülék használatának módja is a felhasználó beállításain alapul.

A U12 life hátlapján dupla kamera található, amivel könnyedén készíthetünk bokeh stílusú képeket. Az előtérben látható tárgy vagy személy élesen, tisztán látható, míg a háttér lágy tónusú, elmosódott hatást kelt. Emellett lenyűgöző, 4K felbontású videókat rögzíthetünk, amit akár YouTube-on, akár Instagramon is megoszthatunk, az eredmény minden esetben éles, részletgazdag lesz. Az előlapi kamerával élénk szelfiket készíthetünk, közben használhatjuk a vakut vagy a retusálási funkciót, így kedvezőtlen fényviszonyok mellett is szép végeredményben lehet részünk. 

 

 

Ragyogó, különleges hátlap

A HTC U12 life egyedi hátlapja két tónusban ragyog, mindezt halványan csíkozott akrilüveg teszi teljessé, körülölelve a 18:9 képarányú kijelzőt. A készülékház még ellenállóbb a karcokkal szemben, hogy a lehető legtovább megőrizze szépségét.

 

 

Annak érdekében, hogy a kamerát vagy bármely más funkciót minél többször használhassuk egy feltöltéssel, a U12 life 3,600 mAh-as akkumulátorral érkezik, így a telefon bírja energiával netezés, filmezés és sok más feladat közben is. A felhasználói élményt pedig a Qualcomm Snapdragon 636 mobilplatform teszi teljessé, ami az akkumulátor optimális használatát is hatékonyan támogatja, akár 600 mbps letöltés mellett (csak bizonyos országokban érhető el). A U12 life kiváló teljesítményt biztosít, megfizethető áron.

 

A U12 life kék és lila színekben lesz elérhető Magyarországon 2018. októberétől. 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05