Vodafone: banki információk mobiltelefonra

Kovács Attila, 2000. december 12. 10:51
A Vodafone ügyfelei a cég és az OTP Bank között létrejött megállapodás értelmében információkat kaphatnak az OTP-vel folytatott pénzügyeikről a bank TeleBank szolgáltatásán keresztül.
A pénzintézet minden banki munkanapon legkésőbb déli 12 óráig SMS-üzenetben automatikusan tájékoztatást ad a tulajdonos számlaegyenlegéről. Ugyanakkor az OTP bankkártyabirtokosai a plasztiklappal végrehajtott mindenféle on-line műveletről rövid időn belül szintén SMS-értesítést kaphatnak a mobilkészülékükre. Ez a funkció segíthet az illetéktelen használat miatti azonnali bankkártyaletiltásban is. A Vodafone-ügyfél továbbá tudakozódhat az OTP által jegyzett deviza- és valutaárfolyamokról, a bank befektetési jegyeinek árfolyamáról, valamint a BÉT vezető részvényeinek napi árfolyamáról nyitáskor és záráskor, megtudhatja az árfolyamok maximumát, minimumát és átlagát.

A szolgáltatást az OTP TeleBank Center-szerződéssel rendelkezők vehetik igénybe, mégpedig három csomag (Komfort – 300 Ft/hó; Standard – 200 Ft/hó; Junior – 100 Ft/hó) keretében. Az elküldött üzenetek díja csomagtól függően darabonként 10 vagy 15 forint.

A Vodafone egy másik új szolgáltatása, amelynek díja az aktuális tarifacsomag SMS-küldési díjával egyezik meg: a cég hálózatához kötődő mobiltelefonokról szöveges üzenet küldhető az interneten elérhető bármely e-mail címre.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50