Skandináv befektető a Számlázz.hu-nál

forrás: Prím Online, 2018. október 12. 12:27

A Számlázz.hu vezető online számlázóhoz 2018 októberében 50%-os tulajdonostársként csatlakozott a Visma. A norvég központú Visma Csoport a skandináv régió vezető szolgáltatója az üzleti szoftverek és e-kereskedelmi informatikai fejlesztések területén. 

A Számlázz.hu és a Visma közös célja olyan, a cégek ügyvitelét támogató informatikai és pénzügyi szolgáltatások elindítása a hazai KKV-k számára, amelyekre jelenleg nincs példa Magyarországon. A Számlázz.hu százezer felhasználója számára az együttműködés új távlatokat nyit a megszokott innovatív, ügyfélorientált szolgáltatások megtartása és továbbfejlesztése mellett.

 

A 2005 óta működő online számlázó nevéhez fűződik az e-számlázás magyarországi elterjesztése, egyedülálló e-kereskedelmi szolgáltatások elindítása, valamint az első hazai üzleti fintech megoldás, az autokassza megvalósítása. Az online számlázó ismét szintlépésre készül: új hároméves stratégiája részeként olyan modern, a digitális kornak magas szinten megfelelő szolgáltatások bevezetésén dolgozik, amelyekre jelenleg nincs példa Magyarországon. Ahogy a 2011-es stratégiai váltás óta tökéletesen új paradigmát teremtett, ismét hiánypótló megoldásrendszer elindítására készül, ezúttal nemzetközi stratégiai partnerével, a Visma Csoporttal közösen.

 

A Visma mind szolgáltatásaiban, mind üzleti filozófiájában a Számlázz.hu értékeihez szorosan kapcsolódó szemlélettel működik, a cég kontrollja az alapítók kezében marad.

 

A Számlázz.hu felhasználói továbbra is az eddig megismert szolgáltatási csomagokat vehetik majd igénybe, változatlan árakon, viszont egyre bővülő kényelmi funkciókkal. “A Számlázz.hu víziója mindig az volt, hogy a hazai vállalkozók minél több innovációhoz juthassanak. Ebben a víziónkban osztozik a Visma is, amely nemzetközi tudását és tapasztalatát adja a jövőbeli fejlesztésekhez. Ez a partnerség olyan további, emelt értékű üzleti szolgáltatások lehetőségét nyitja meg a Számlázz.hu felhasználói számára, melyeknek egyértelműen ők, és az ő vevőik lesznek a nyertesei“ – mondta Stygár László, a Számlázz.hu egyik alapító-tulajdonosa, szolgáltatásfejlesztési vezetője.

 

A Számlázz.hu és a Visma Csoport megállapodása egy közel egyéves munka eredményeként jött létre – ez idő alatt a Számlázz.hu felhasználói köre megduplázódott, október elején érkezett a százezredik regisztrált felhasználó. Az üzlet tető alá hozásában tranzakciós tanácsadóként az Invescom, stratégiai tervezőként pedig a Smart Commerce Consulting vett részt.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05