Ismét a legjobb munkahelyek között az SAP

forrás: Prím Online, 2018. november 23. 15:05

Elnyerte az „ Aon Legjobb Munkahely” címet az SAP Hungary Kft. Az Aon tanácsadó cég felmérésében több mint 62 000 munkavállaló vett részt, aki anonim módon számolt be arról, miként érzi magát a munkahelyén. Ennek alapján alakult ki a legjobbak listája, amelyen az 1000 fő feletti vállalatok kategóriájában egyedüli IT-cégként szerepel az SAP Hungary Kft.

Az üzleti szoftvercég duplázott e díjjal: korábban már megkapta e címet a 250-1000 fő közötti vállalat kategóriájában. 

 

Ilyen egy legjobb munkahely

A vállalat erős növekedési pályán van, az elmúlt években több mint duplájára növelte munkatársai létszámát és árbevételét is. A dolgozók nemcsak a legújabb szoftvermegoldások kifejlesztésében, hazai bevezetésében, támogatásában vesznek részt, hanem más, nemzetközi projektekben is részt vállalhatnak, sőt, legjobb ötleteiket a vállalat felkarolja, segíti azok megvalósítását. Minden SAP-nál dolgozó munkatárs a saját maga által testre szabott karrierfejlesztésben részesül – ezt jelzi a vállalat „Bring everything you are, become everything you want” (Hozd mindazt, aki vagy, és válj azzá, akivé szeretnél) mottója is. Az SAP-s munkahelyi juttatások között szerepel a céges étterem, a konditerem (beleértve a különböző, pl. crossfit, spinning órákat is), a szauna, a kerékpáros munkába járás támogatása, a részvényopció is.

 

A mostani díj tovább erősíti az SAP munkaerő-piaci imidzsét, amelyet olyan elismerések jeleznek, mint például a „Megbízható Munkaadó”, a „Magyarország Legvonzóbb Munkáltatója” vagy a „Magyarország Legkiválóbb Vállalata”.

 

“Üzleti sikereink titka, hogy a digitalizációban segítjük a szervezeteket, hogy -SAP-s szóhasználatban- “intelligens vállalatokká” tudjanak fejlődni. Munkaerőpiaci sikereink alapja, hogy lehetőséget adunk munkatársainknak, hogy kiteljesedjenek a digitális korban” - húzta alá a díj kapcsán Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Kulcsszavak: +céginfo SAP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15