Unisys - Ingram Micro: webes beszerzési megoldás kooperációban

Kovács Attila, 2000. december 18. 12:10
A Unisys bejelentette, hogy partnerkapcsolati céllal szándéknyilatkozatot írt alá az Ingram Micro céggel, hogy újfajta beszerzési megoldást kínáljon a Unisys-vásárlók számára.
Az új, webes technológiára épülő beszerzési megoldás az Ingram Micro beszállítólánc infrastruktúráját használja, és maximalizálja a Unisys értéknövelő, elosztott számítástechnikai szolgáltatásainak értékét. A Unisys és az Ingram Micro elsőként az Egyesült Államokbeli vásárlók kiszolgálására fog koncentrálni. A cégek folyamatosan bővítik a rendszert a többi ország kiszolgálásával. A Unisys a cég legnagyobb erősségeire koncentrálva, igen magas értéket nyújtó szolgáltatásokat kíván vásárlói számára nyújtani: a vállalati szintű e-business igényeknek megfelelő, tranzakcióigényes infrastruktúrák tervezését, kialakítását és felügyeletét. Ezzel egyidőben a Unisys az Ingram Micro széleskörű beszállítói láncát kiaknázva vásárlói a gyakori termékek iránti igényeit is kiszolgálja.

A Unisys tervei szerint ügyfelei számára egy webes beszerzési szolgáltatást biztosít, amelyen keresztül hozzáférhetnek az Ingram Micro a mintegy 1700 gyártótól származó több mint 280 ezer termékből álló készletéhez. E megoldással valós időben ellenőrizhető a termékek rendelkezésre állás és áraik, illetve adhatók le a rendelések, valamint kiaknázhatók az Ingram Micro logisztikai rendszerei is a megrendelések kezelése, teljesítése és a gyártóhoz visszaküldött áruk kezelése során.

A többféle nyelvet és valutát is kezelő webhelyen a Unisys-vásárlók saját egyedi igényeik alapján készíthetnek termékkatalógusokat, amely még tovább egyszerűsíti a megrendelések leadását. Az Ingram Micro közvetlenül a vásárló telephelyére szállítja a megrendelt termékeket. A Unisys a telepítési, terméktámogatási és felügyeleti szolgáltatásokat nyújt, az Ingram Micro pedig konfigurációs és előkészítési szolgáltatásokat biztosít, mint például a szabványosított hardverkonfigurációk összeszerelése, vagy a vásárló által előre meghatározott alkalmazásszoftverek feltöltése a gépekre. Ily módon a vásárlók gyorsan és gazdaságosan hozhatnak létre, alakíthatnak ki és tarthatnak fenn az egyedi igényeikhez igazított, vállalati szintű számítástechnikai és hálózati környezeteket.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05