47 díjjal lett gazdagabb a Huawei

forrás: Prím Online, 2019. március 1. 17:22

A Huawei Technologies minden eddiginél több, összesen 47 díjat hozott el az idei MWC (Mobile World Congress) kiállításról. A vállalat termékei közül a Huawei első hajlítható okostelefonja, a Mate X kapta a legtöbb elismerést, köztük a rangos nemzetközi szervezet, a GSMA legjobb összekapcsolt mobilkészülékének járó díjat is.  A MateBook széria legújabb tagjai is jól szerepeltek a technológiai kiállításon: a MateBook X Pro frissített verziója 12, a MateBook 14” pedig további 3 szakmai médium szerint volt az esemény legjobbja.

Idén is kiosztották a legjobb készülékeknek járó elismeréseket a barcelonai MWC-n. A Huawei Technologies legújabb hajlítható okostelefonja, a Mate X a világ legnagyobb, több mint 750 mobilszolgáltatót és közel 400 vállalatot tömörítő és azok érdekképviseletét ellátó egyesülete, a GSMA szerint az esemény legjobb összekapcsolt mobilkészüléke lett. A legnevesebb szakmai portálok, mint a világszerte 47 millió olvasóval rendelkező TechRadar, az amerikai Tom’s Guide, valamint a brit technológiai oldal, a Trusted Reviews is egyöntetűen méltatták a Huawei legújabb innovációit és a rendezvény legjobbjának választották a Mate X-et. A vállalat notebookjai további 15 díjat nyertek el a szakkiállításon.

 

 

„Az idei év rendkívül izgalmas volt a legjobb új összekapcsolt mobilkészülék díját illetően, hatalmas volt a verseny. A kiváló versenyzők között a Huawei Mate X szolgált a legtöbb innovációval, ez a készülék átsegítette az okostelefonok világát egy teljesen új korszakba. A hajlítható kijelző és az 5G kombinálása lenyűgözte a bírákat az amúgy rendkívül szoros mezőnyben”, - mondták a GSMA ítészei.

 

A Mate X készüléket már bejelentését követően világszerte elismerték a vezető médiumok. Eddig több mint harminc nemzetközi médiumtól nyert el díjakat a különböző régiókban és országokban. Thomas Husson, a Forrester elemzője a Financial Times-nak elmondta, a Mate X felbukkanása bizonyítja a Huawei vezető szerepét a technológiai innovációk világában.

 

A hét első felében a Huawei több GSMA GLOMO díjat is elnyert, amely a mobil- és digitális ipar egyik legnívósabb elismerése. A szakmai szervezet „Az év legjobb okostelefonja” kategóriában a gyártó tavaly ősszel bemutatott zászlóshajó termékét, a Mate 20 Pro-t választotta a mezőny legjobbjának.

 

A Huawei Technologies készülékeinek idei MWC díjai:

Kulcsszavak: MWC 2019 Huawei

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05