Megújult Háttér Móddal érkeznek a Samsung 2019-es QLED TV-i

forrás: Prím Online, 2019. március 25. 11:17

A Samsung 2019-es QLED TV-iben elérhető új Héttér Mód lehetővé teszi, hogy a felhasználók világhírű művészi alkotásokat jelenítsenek meg a kijelzőn a televízió kikapcsolt állapotában. A Háttér Mód hírekhez, időjárási adatokhoz vagy akár családi képekhez, zenékhez is közvetlen hozzáférést biztosít akkor is, amikor a felhasználók éppen nem aktívan nézik a televíziót. A 2019-es QLED TV-k kijelzőjén olyan neves művészek alkotásai is megjeleníthetők Háttér Módban, mint Tali Lennox vagy a Scholten & Baijings dizájnerei. 

A már elérhető, megújult Háttér Módnak köszönhetően a televízió nem csak bekapcsolt állapotban képezi otthonunk szerves részét.  

 

„Büszkén mutatjuk be az új Háttér Módot, amely nemcsak a TV kikapcsolt állapotában tölti meg élettel a kijelzőt, hanem olyan új lifestyle funkciókat is elhoz, amelyek túlmutatnak a hagyományos értelemben vett tévézésen – mondta el Jongsuk Choo, a Samsung vizuális kijelzőkért felelős üzletágának alelnöke. – Arra törekszünk, hogy a következő években a Háttér Módon keresztül elérhető tartalmak listáját tovább bővítsük fiatal, tehetséges művészek alkotásaival, így szeretnénk még több lehetőséget teremteni felhasználóink számára.”

 

 

Az új Háttér Mód a Samsung és számos tehetséges művész együttműködésének az eredménye. A létrehozott tartalmak melegséget és nyugalmat hoznak el a felhasználók otthonaiba. A Samsung többek között Tali Lennox-szal, az absztrakt olajfestményeiről ismert képzőművésszel és modellel, a divatszakma jelentős szereplőjével, valamint a holland dizájnerpárossal, a Scholten & Baijings-szel is együttműködött a Háttér Mód tökéletesítésén.

 

A Samsung QLED TV készülékeiről és a Háttér Mód funkcióról további információ a https://www.samsung.com/hu/tvs/qled-tv/highlights/ weboldalon érhető el.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05