Elindult a Helyi Viber-szám szolgáltatás

forrás: Prím Online, 2019. április 10. 14:03

A Viber bejelentette a Helyi Viber-szám szolgáltatást. A funkció segítségével a felhasználók külföldön aktiválhatnak egy helyi telefonszámot, amelyen keresztül a Viber hálózatán kívülről is normál tarifákon, roaming költségek nélkül fogadhatnak hívást és üzenetet, tartózkodási helyüktől függetlenül. 

A nemzetközi üzletemberek megoszthatják ügyfeleikkel helyi vállalkozásuk telefonszámát, ezáltal ügyfeleik extra költségek nélkül érhetik el őket, függetlenül attól, hogy éppen hol vannak. A gyakorlott utazók megtapasztalhatják a helyi életérzést, a helyi telefonszám segítségével ugyanis szállást foglalhatnak, programokra jelentkezhetnek és rendezhetik egyéb utazással kapcsolatos kiadásaikat. A külföldön dolgozókkal és az utazókkal is extra költségek nélkül léphetünk kapcsolatba távollétük alatt, helyi számukon keresztül. 

 

A Helyi Viber-szám funkció világszerte elérhető. A felhasználók először az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Kanadában aktiválhatnak helyi telefonszámot, a közeljövőben pedig tovább bővül az elérhető országok listája. A Helyi Viber-szám segítségével a felhasználók korlátlan mennyiségű hívást és üzenetet fogadhatnak.

 

 

Az indulás apropójából a Viber az első tízezer előfizetőnek élethosszig havi 1,99 dolláros bevezető díjat biztosít. A limitált bevezető díjat követően a felhasználók havi 4,99 dolláros díj ellenében vehetik igénybe a szolgáltatást, amit bármelyik hónapban ingyenesen lemondhatnak. 

 

A felhasználók a Helyi Viber-számot a Viber alkalmazásban a “További” fülön, a “Helyi Viber-szám” menüpont alatt tudják aktiválni. 

 

„Új szolgáltatásunk, a Helyi Viber-szám tovább gazdagítja felhasználóinkat, ez teszi a Vibert a legerősebb üzenetküldő alkalmazássá” - mondta Djamel Agaoua, a Viber vezérigazgatója. „Izgalommal tölt el, hogy új lehetőséget teremtünk az embereknek arra, hogy közelebb kerüljenek a számukra fontos és meghatározó dolgokhoz. Ez a szolgáltatás minden felhasználó számára biztosítja a helyi jelenlétet, aktuális tartózkodási helytől függetlenül, legyen szó a szeretteikkel otthoni telefonszámon kapcsolatot tartó külföldön élőkről, vagy nemzetközi vállalkozókról, akik szeretnék közel tudni magukhoz tengerentúli ügyfeleiket.”

 

A Helyi Viber-szám elérhető a Viber mobil alkalmazásban, iOS és Android rendszereken.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05