Itt az új Samsung Galaxy A széria

forrás: Prím Online, 2019. április 11. 15:02

A Samsung az új Galaxy A széria korábban bemutatott tagjai, az A10, az A50 és az A70 mobilok mellett három új készülékkel, az A20e, az A40 és az A80 okostelefonokkal teszi teljessé a sorozatot. A készülékek együtt a Samsung eddigi legerősebb kínálatát alkotják a szegmensben. A megújult Galaxy A széria izgalmas iparági újításokat hoz el a fogyasztók új generációja számára, köztük csúcskészülékekhez méltó funkciókkal és élményekkel, valóban hozzáférhető áron. 

„A Galaxy A széria olyan meghatározó újításokkal és fejlett funkciókkal érkezik, melyeknek köszönhetően napjaink felhasználói olyan dolgokra lehetnek képesek, amelyekre mások nem – mondta el Hadrian Baumann, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának európai értékesítési vezetője és alelnöke. – A szegmenst teljesen átalakítja a felhasználók új generációja, akik a számukra igazán fontos dolgokból a legjobbat keresik. A Samsung kiemelten figyel a felhasználói igényekre, éppen ezért új kínálatát olyan eszközökből állította össze, amelyek a lehető legjobb kijelző-, kamera- és akkumulátorfunkciókat tartalmazzák, elérhető áron.” 

 

A Samsung Galaxy A széria hat olyan készülékből áll, amelyek közül bárki megtalálhatja azt az okostelefont, amely a leginkább illik életmódjához és lehetőségeihez. Legyen szó akár a hatalmas és fényes kijelzőkről, amelyeken minden tartalmat élmény követni, az ultraszéles látószögű kamerákról, amelyekkel gyerekjáték az élő közvetítés, vagy az intelligens akkumulátorokról, amelyek egész nap bírják, a Galaxy A termékcsaládban tagjai biztosítják ezeket.

 

Európára tervezve

A Galaxy A termékcsaládot az újdonságot és minőséget kereső felhasználók igényeire szabva tervezték, a Samsung Galaxy A20e és A40 készülékeket pedig kifejezetten az európai piac elvárásait figyelembe véve alkották. Mindkét készülék a Galaxy A szériára jellemző innovatív megoldásokkal érkezik, ugyanakkor a kisebb méretű kijelzőknek köszönhetően eleget tesz a kompakt készülékek iránti európai igénynek. 

 

Galaxy A20e

A Galaxy A20e 5,8 colos Infinity Display kijelzője hosszú távon is kiemelkedő teljesítményre képes, hogy lépést tartson a rohanó mindennapok tempójával.

 

Annak érdekében, hogy a felhasználók nyugodtan filmezzenek, játsszanak vagy végezzenek akár több tevékenységet is egy időben, az A20e okostelefon 3.000 mAh kapacitású akkumulátorral érkezik. A 15 wattos gyorstöltés technológiának köszönhetően pedig egészen rövid töltési idő is elég, hogy a telefon újra használatra kész legyen. 

Galaxy A40

A Galaxy A40 azok számára készült, akik nagy teljesítményű, kiváló képmegjelenítő, mégis kompakt készüléket keresnek. Az 5.9 colos Infinity Display kijelző zavartalan és folyamatos látványélményt kínál, miközben a telefon kiválóan alkalmas az egykezes használatra. Legyen szó különféle televíziós tartalmak streameléséről, vagy éppen játékról, a Full HD+ Super AMOLED kijelző kiemelkedő képminőséget és fényerőt biztosít. 

 

Az A40 olyan okos kamerafunkciókkal érkezik, mint a duál kamera, amellyel akár 123 fokos, széleslátószögű képek is készíthetők, a Jelenet-optimalizáló (AI Scene Optimizer) funkció pedig javítja a fotók minőségét. A készülékben 25 megapixeles előlapi kamera kapott helyet, amely képes optimalizálni az alul- és felülexponált jeleneteket, hogy mindig a legjobb formánkban szerepelhessünk a képeken.

Galaxy A80

A Galaxy A80 okostelefont a digitális bennszülöttek igényeire szabva tervezték. A készülék a Samsung első forgatható kameratechnológiájával érkezik, melynek köszönhetően a körülöttünk lévő világ szabadon és akadályok nélkül örökíthető meg. 

 

Az automatikusan felugró forgatható kamera nem csak azt teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy mind az előlapi, mind a hátlapi kamerafunkciókat betöltve kiváló minőségű képeket készítsenek, de biztosítja a valóban teljesképernyős, folyamatos képmegjelenítést is. Az új sAMOLED 6,7 colos Full HD+ Infinity kijelző a tartalmakat a lehető legélénkebb és leginkább részletgazdag módon jeleníti meg, a Dolby Atmos technológiának köszönhető hangzással együtt pedig valóban magával ragadó élményt nyújt a készülék. 

A Galaxy A80 olyan, 3.700 mAh kapacitású akkumulátorral érkezik, amely a felhasználók napi rutinja és alkalmazáshasználati minták alapján képes optimalizálni a telefon energiafogyasztását, a 25 wattos szupergyors töltésnek köszönhetően pedig a lehető legkevesebb időt szükséges a készülék töltésére fordítani. 

 

Galaxy A széria – Termékspecifikáció

 

* A dokumentumban szereplő összes funkció, termékjellemző, specifikáció és egyéb termékinformáció, beleértve – de nem kizárólag – a termék előnyei, kialakítása, ára, összetevői, teljesítménye, elérhetősége és képességei, előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15