Az EY a világ vezető tanácsadója a digitális átalakulás területén

forrás: Prím Online, 2019. április 15. 09:01

Világszinten vezető szerepet tölt be az EY a digitális átalakulás támogatásában a Forrester független piackutató cég szerint. A szervezet legfrissebb elemzése a globális tanácsadókat, a technológiai integrátorokat és a digitális ügynökségeket értékelte ügyfélközpontúságuk és szaktudásuk alapján.

Az EY olyan kiemelkedő üzleti innovátor, aki az ügyfél céljait állítja a digitális transzformáció középpontjába – emeli ki a független kutatóintézet, a Forrester beszámolója. A tanácsadócég előnye, hogy a világ különböző pontjain dolgozó szakemberek közösen fejlesztik a jövőbe mutató megoldásokat az ügyfelek lokális igényeit szem előtt tartva, az EY wavespace innovációs központok hálózatán keresztül. 

 

„A Magyarországon dolgozó kollégáink is aktívan együttműködnek az EY globális projektjeiben, így idehaza is naprakész tudással és átfogó tapasztalattal rendelkezünk a vállalatok digitális átalakulásával kapcsolatban” – mondta Demeter Ákos, az EY üzleti tanácsadással foglalkozó üzletágának partnere. „A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egy olyan, nemzetközi szinten működő, egyedülálló szakértői csapatot hoztunk létre, amely hatékony válaszokat tud adni a hazai piac kihívásaira is” – hangsúlyozta a szakértő. 

 

A jelentés rámutat arra, hogy a hagyományos tanácsadási modellek elavultak, így a digitális megoldásokat hatékonyan alkalmazó szolgáltatók kerülnek vezető szerepbe. Ügyfeleik üzleti transzformációjához azok a cégek járulnak hozzá sikeresen, ahol kutatási megközelítéssel végzik a stratégiai fejlesztést, integrált digitális tervezési és kivitelezési képességekkel bírnak, és le tudják rövidíteni az új technológiák implementáláshoz szükséges időt.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15