Elindult a DriveNow Budapesten

forrás: Prím Online, 2019. április 29. 12:55

Minden, a regisztrációt befejező felhasználó számára elérhetővé válik a DriveNow flottája április 29-től. Az első hét végére a közel 200 autót tartalmazó flottában nyolc különböző BMW és MINI modell áll rendelkezésre. Az autók bérlésére perc-, óra-, vagy napidíj alapú csomagok is választhatóak.  A szolgáltatásra az elmúlt két és fél hétben már több mint 10 000 felhasználó regisztrált.

Elindult Budapesten a DriveNow, a SHARE NOW nemzetközi autómegosztó tagvállalatának szolgáltatása. Az április 11-én tartott bejelentés után az autók most megérkeztek Budapest utcáira.

 

A flottában BMW 1-es sorozat, 2-es Active Tourer, BMW X1 és X2 modellek találhatóak, illetve a MINI 3 és 5 ajtós modelljei, valamint MINI Cabrio is helyet kap. A BMW tisztán elektromos i3 modelljei fokozatosan válnak elérhetővé a felhasználók számára.

 

A hazai piacon megszokott perc- és napidíj alapú mellett óradíjas (3-, 6-, 9 órás) csomagokkal bérelhetőek az autók. A bérleti díjak modelltől függően 99 és 129 forint/perc között változnak, de az óránkénti csomagokkal az egy percre vetített költség akár 62 forintra is csökkenthető.

 

 

A szolgáltatás Budapest központi területeinek nagy részét lefedő 63 négyzetkilométeres területen érhető el a DriveNow applikáció segítségével. A felhasználók az autókkal elhagyhatják a szolgáltatási zónát, míg a bérlést a szolgáltatási területen belül tudják lezárni.

 

„Óriási érdeklődést tapasztaltunk az első időszakban, több mint 10 000 regisztráció érkezett a DriveNow applikáción keresztül. Nagyon megtisztelő számunkra ez a fogadtatás, és ez is mutatja, van potenciál a hazai autómegosztási piacban. Számunkra most az a legfontosabb, hogy ügyfeleink minél elégedettebbek legyenek szolgáltatásunkkal” – mondta Fischer Péter, a DriveNow hazai képviseletét ellátó Wallis Autómegosztó Kft. ügyvezetője. 

 

 

A szolgáltatásra 21. életévét betöltött, érvényes jogosítvánnyal rendelkezők tudnak regisztrálni a DriveNow applikáción keresztül, vagy a drive-now.hu honlapon.

 

Az ingyenes regisztrációs időszak lezárultával az első hónapban továbbra is kedvezményesen, egyszeri 4.990.- forintért lehet regisztrálni a DriveNow applikáción keresztül, vagy a DriveNow honlapján. Az akció május 29-ig tart, utána egyszeri 9.990.- forint lesz a regisztrációs díj. Mindkét esetben 25 bónusz perc jár.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05